Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
liksoft
üzenetére
Bizony nincsenek irigylésreméltó helyzetben a HDD javítással foglalkozók!
Az első merevlemezes háttértároló amit láttam akkora volt mint egy nagy kutyaház,70-80 kg, a lemez egy nagyobb pizzára hasonlított, de cserélhető volt!
Azt még lehetett szerelgetni, de ezekre az apróságokra rá sem merek nézni, nemhogy szétszedni!
A srácnál látom megjelentek a gyengülő szektorok is, igazad volt, ez az eset amikor, ha garis haladéktalanul vissza kell vinni, és olvasom így is tesz. -
fagy53
nagyúr
válasz
liksoft
üzenetére
Üdv!
Kösz a linket, ez ill. ennek a harmada tényleg durva!
Eddig is csodáltam a finomechanika világát, de itt le a kalappal a fejlesztők és gyártók előtt.
Viszont ezt megérezve vettem 160MB tányérral és nem 300MB-tal a vinyót, mert úgy még tovább feleződnének ezek a paraméterek, nagyobb terhet róva a fejpozíciónálásra, érzékenyebbé válna a mechanikai kopásokra.
A rendszervinyón jelennek meg előszőr a fontos adatok, ezért nemcsak kényelmi szempont nálam ennek az üzembiztos volta.Olyan vinyóra mentem ki innen őket, amelyik csak az áttöltés idejére van bekapcsolva, a netet meg sohasem látja.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fagy53
nagyúr
válasz
liksoft
üzenetére
Neked teljesen igazad van, mindennel amit leírtál egyetértek.
De,.... nem írta, hogy garis, így ha további romlást tapasztalna azonnal vigye vissza.
..... ellenőrzött körülmények között használja, HD Sentinel.
..... legalább akkora esélye van a további használatnak, mint amekkora állapotot jelölt a HD Sent.
Két évnél tovább soha nem használok rendszervinyót részint az általad leírtak miatt, részben meg a sokszor mikron potossággal dolgozó, írdatlan üzemórát teljesítő mechanikában soha nem bízom meg, még annyira sem mint a tisztán elektronikus szerkezetekben.
Háttértárolónak, mint a 100%-os teljesítményú hibátlanul dolgozó Maxtorom, két év után is elmegy. Egy hete vonult nyugdíjba.
-
fagy53
nagyúr
Használd nyugodtan, összehasonlításképpen nekem van egy Maxtor 40GB ATA négy éves, 268 hibás szektorral és egy gyengélkedővel.
Teljesítmény 100%
Kondíció 29%
Hátralévő napok száma 65
3 évvel ezelőtt már formattáláskor mindig kiírta, hogy hány MB hibás szektor van. Azóta is hibátlanul működik és mind a mai napig nem volt vele semmi probléma. -
fagy53
nagyúr
Lenne nekem is egy kérdésem, találkozott-e valaki azzal a jelenséggel, hogy ha az alaplapon levő két SATAI csatiba két vinyót tesz, a floppy csak akkor működik, ha az IDE-ben is van egy ATA vinyó?

Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- Samsung kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)