Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
secam
csendes tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Köszönöm a segítséged!
Tudnál esetleg bővebben írni, hogy mit jelent pontosan az F6 driver, honnan tudom letölteni, vagy van ilyen XP, amibe bele van integrálva?
Mint írtam olyan XP-t próbáltam feltelepíteni, amibe van SATA driver integrálva, akkor ez nem jó?
Próbáltam windows Vistát is rárakni, de az nem látta a winyót, nem voltak meghajtók sem.
3 féle XP-t próbáltam ki, abból 2 nem látta a merevlemezt, az egyikkel le tudtam formázni, majd ujraindítás után elkezdte a telepítést és kék halál.Előre is köszönm válaszod!
-
secam
csendes tag
válasz
whisperity
üzenetére
Ok, azért köszi a segítséget.
-
secam
csendes tag
válasz
whisperity
üzenetére
Hát igen nekem is ez az érdekes!
Van esetleg valami ötleted? -
secam
csendes tag
válasz
whisperity
üzenetére
Hát nem találom, rendszerdátum, rendszeridő beállítása, a primary, secondary, a floppy, illetve a hiba, hogy all but keyboard, ennyi látszik azon a képernyőn. Minden menüpontot végigböngésztem, de sehol sem találom.
-
secam
csendes tag
válasz
whisperity
üzenetére
Amit írtál nem találtam, de ilyen van hogy: Onboard Serial Port
Beállítási lehetőségek: Disabled, 3F8/IRQ4, 2F8/IRQ3, 3E8/IRQ4, 2E8/IRQ3 és Auto.
Most a 3F8/IRQ4-re van állítva. -
secam
csendes tag
válasz
whisperity
üzenetére
Szia!
Nem tudom hol kell beállítani az IDE módot, így nem tudom, hogy abban van-e.
Az lehet a probléma? Bár eddig is SATA winyó volt benne, csak az 120 GB-os volt. -
secam
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek! Van egy ASUS A7N8X-E alaplapom, 2500+ Athlon procival, Radeon 9250 VGA, 512 DDR RAM és volt egy 120 GB-os SATA Winyóm, ami tönkrement, ezért vettem egy újat.
Az új 500 GB SATA Samsung, a problémám, hogy telepíteni szeretném az XP és nem tudom, van több SATA-t támogató rendszerem is, de egyikkel sem megy, van, amelyik azt írja ki, hogy nem talált merevlemezt a másiknál kék halál lesz valamiért. Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi