- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomo-sapiens
csendes tag
Üdv!
Előre leszögezem,számítógépes fórumokat olvasva nekem nagyon sok minden olyan,mintha hieroglifákat olvasnék (tehát nem értek hozzá),de hátha valakinek van ötlete,és még meg is értem
.Van egy Toshiba P300 merevlemezem.(a Milyen merevlemezt vegyek topicban az ajánlottak között van.)Tárolásra,letöltésre,és játék telepítésre vettem.Gép bekapcsolása után,ha folyamatosan van adatmozgás,akkor elfogadható.Tesztelésre Blu-ray mappaszerkezet másolást használok.Másik vinyóról olyan 40-80MB/s (ritkán még több is) a másolás sebessége.Érdekes módon,ha a Tosbia egyik mappájából másikba másolok,akkor 20MB/s körül másol.Viszont ha nincs adatmozgás,akkor egy idő után 1MB/s körül másol,letöltés az kb 10kB/s,és lehetetlen róla videót nézni,nemhogy játszani.A HD Sentinelben elvileg be van állítva,hogy ne engedje leállni a vinyót.Bár próbaverzió,nem tudom így működik e az a funkció.
Előtte szintén egy Toshiba volt benne (az nem ez a sorozat),ott is ez a lassúság volt.Ott még egy kép megnyitása is majd fél percet vett igénybe.Kábelre,csatlakozóra azért nem gyanakszom,mert amikor beindul a gép,amíg megy az adat,addig jó.Ötlet valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! Samsung 9100 Pro 1TB M.2 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- Samsung 860 EVO 500GB SSD
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest