Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomo-sapiens
csendes tag
Üdv!
Előre leszögezem,számítógépes fórumokat olvasva nekem nagyon sok minden olyan,mintha hieroglifákat olvasnék (tehát nem értek hozzá),de hátha valakinek van ötlete,és még meg is értem
.Van egy Toshiba P300 merevlemezem.(a Milyen merevlemezt vegyek topicban az ajánlottak között van.)Tárolásra,letöltésre,és játék telepítésre vettem.Gép bekapcsolása után,ha folyamatosan van adatmozgás,akkor elfogadható.Tesztelésre Blu-ray mappaszerkezet másolást használok.Másik vinyóról olyan 40-80MB/s (ritkán még több is) a másolás sebessége.Érdekes módon,ha a Tosbia egyik mappájából másikba másolok,akkor 20MB/s körül másol.Viszont ha nincs adatmozgás,akkor egy idő után 1MB/s körül másol,letöltés az kb 10kB/s,és lehetetlen róla videót nézni,nemhogy játszani.A HD Sentinelben elvileg be van állítva,hogy ne engedje leállni a vinyót.Bár próbaverzió,nem tudom így működik e az a funkció.
Előtte szintén egy Toshiba volt benne (az nem ez a sorozat),ott is ez a lassúság volt.Ott még egy kép megnyitása is majd fél percet vett igénybe.Kábelre,csatlakozóra azért nem gyanakszom,mert amikor beindul a gép,amíg megy az adat,addig jó.Ötlet valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.Van egy Toshiba P300 merevlemezem.(a Milyen merevlemezt vegyek topicban az ajánlottak között van.)Tárolásra,letöltésre,és játék telepítésre vettem.Gép bekapcsolása után,ha folyamatosan van adatmozgás,akkor elfogadható.Tesztelésre Blu-ray mappaszerkezet másolást használok.Másik vinyóról olyan 40-80MB/s (ritkán még több is) a másolás sebessége.Érdekes módon,ha a Tosbia egyik mappájából másikba másolok,akkor 20MB/s körül másol.Viszont ha nincs adatmozgás,akkor egy idő után 1MB/s körül másol,letöltés az kb 10kB/s,és lehetetlen róla videót nézni,nemhogy játszani.A HD Sentinelben elvileg be van állítva,hogy ne engedje leállni a vinyót.Bár próbaverzió,nem tudom így működik e az a funkció.