Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pomo-sapiens

csendes tag

Üdv!

Előre leszögezem,számítógépes fórumokat olvasva nekem nagyon sok minden olyan,mintha hieroglifákat olvasnék (tehát nem értek hozzá),de hátha valakinek van ötlete,és még meg is értem :) .Van egy Toshiba P300 merevlemezem.(a Milyen merevlemezt vegyek topicban az ajánlottak között van.)Tárolásra,letöltésre,és játék telepítésre vettem.Gép bekapcsolása után,ha folyamatosan van adatmozgás,akkor elfogadható.Tesztelésre Blu-ray mappaszerkezet másolást használok.Másik vinyóról olyan 40-80MB/s (ritkán még több is) a másolás sebessége.Érdekes módon,ha a Tosbia egyik mappájából másikba másolok,akkor 20MB/s körül másol.Viszont ha nincs adatmozgás,akkor egy idő után 1MB/s körül másol,letöltés az kb 10kB/s,és lehetetlen róla videót nézni,nemhogy játszani.A HD Sentinelben elvileg be van állítva,hogy ne engedje leállni a vinyót.Bár próbaverzió,nem tudom így működik e az a funkció.
    Előtte szintén egy Toshiba volt benne (az nem ez a sorozat),ott is ez a lassúság volt.Ott még egy kép megnyitása is majd fél percet vett igénybe.Kábelre,csatlakozóra azért nem gyanakszom,mert amikor beindul a gép,amíg megy az adat,addig jó.Ötlet valakinek?

Új hozzászólás Aktív témák