- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Semmi, ilyen a HDD és/vagy ház, a rezgéscsillapítás. Nekem gumibakon volt jól rögzítve egy Seagate Barracuda 2TB-os 7200RPM-es HDD jó sokáig és igen zajos volt, de már kivettem és beletettem egy külső házba csak mentés idejére használom a helyére betettem egy 1TB-os SSD, csend és boldogság.
Neked is ezt ajánlom. -
psl2003
csendes tag
Nem a házban zörög valami gyengén rögzített lemez? Ha egy HDD tengelye üt annyira az régen rossz és érezted volna már kint is, akárhová teszed. Nekem az asztalra lerakott lemezek szoktak búgni, ezért készültek alátétek antisztatikus szivacsból, távtartókkal a hűtés miatt. Tehát minden lemez rezeg valamennyire, és legtöbbször a lemezből készült házak erősítik fel a rezgést. Ami egyébként szerintem nem biztos, hogy jót tesz az alkatrészeknek, már csak az ón nélküli forrasztó anyagok használata miatt sem, hiszen könnyebben törnek és a rázkódás évek alatt rásegíthet erre a folyamatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest