- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Semmi, ilyen a HDD és/vagy ház, a rezgéscsillapítás. Nekem gumibakon volt jól rögzítve egy Seagate Barracuda 2TB-os 7200RPM-es HDD jó sokáig és igen zajos volt, de már kivettem és beletettem egy külső házba csak mentés idejére használom a helyére betettem egy 1TB-os SSD, csend és boldogság.
Neked is ezt ajánlom. -
psl2003
csendes tag
Nem a házban zörög valami gyengén rögzített lemez? Ha egy HDD tengelye üt annyira az régen rossz és érezted volna már kint is, akárhová teszed. Nekem az asztalra lerakott lemezek szoktak búgni, ezért készültek alátétek antisztatikus szivacsból, távtartókkal a hűtés miatt. Tehát minden lemez rezeg valamennyire, és legtöbbször a lemezből készült házak erősítik fel a rezgést. Ami egyébként szerintem nem biztos, hogy jót tesz az alkatrészeknek, már csak az ón nélküli forrasztó anyagok használata miatt sem, hiszen könnyebben törnek és a rázkódás évek alatt rásegíthet erre a folyamatra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 870 EVO / 250GB / MZ-77E250B
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged