Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
"Én már egy ideje a Creative driverekkel nyomulok,mert semmi bajuk sincs és a hangminőség sem rosszabb a moddolt driverekénél"
Ezzel nem értek egyet, legalábbis az Audigy 2-höz kiadott hivatalos driverekkel ijesztően szól a kártya, akármit csinálsz vele. A Youp-Pax féle moddolt driverekkel nagyságrendekkel jobban szól (amibe eleve az audigy4 drivereit dolgozták bele és kábé ennyiben is különbözik a két kártya: driver-ben).
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Rájöttem sok dologra. Pl. AC3 filternél mikor hozzáadjuk az MpcHC-hez, akkor ne a merit 4000000 elött legyen a pont, hanem a prefer opciónál. Így már igaz több példányban (amiből 1 a ténylegesen működő), de mindenféle filmnél bejön az AC3filter, ahogy szeretnénk.
Aztán arra is rájöttem, hogy a 16-18K -s vágást nem a hangkari csinálja, hanem maga a film hangja olyan. Néztem avi fájlokat, egyszerűbb mkv fájlokat, 16-18kHz-nél vége volt a spektrumnak. Aztán elindított az Nytt-es Elit alakulat 1080p HDDVD felvételt a DTS hangjával, ott még 22kHz fölött is mutat hangot az ac3filter. Ezt mind a DTS, mind a sima AC3 2.0-ás hangjával elértem.
Gondolom átlagos filmeknél a sima mp3 tömörítés öli meg a hangot.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs