Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58044) HollywoodBoy


HollywoodBoy
tag

Sziasztok!

Sajnos le kell cserélnünk a mosógépünket, mert már haldoklik és a szakember szerint nem éri meg már költeni rá (5 éves és már 3x javítva volt különböző problémák miatt). Jelenleg ilyenünk van: Whirlpool AWE 66610
Úgytűnik nem egy 5 fős (kisgyerekes) család mosási szükségleteinek kielégítésére készült...

Átlagosan 8x mosunk 1 héten és kb. 3 programot használunk rajta (sima program, magas hőfok fertőtlenítés miatt, és néha a kímélő, de pl. nem mosunk gyapjú dolgokat és nem is akarunk). Nincsenek különleges igényeink, csak ha lehet minél tovább bírja.

Ha már beruházunk most egy mosógépbe, akkor egy szárítógépet is szeretnénk mellé venni. Itt sincsenek extra igényeink (nem is tudom mik lehetnének :B ), de bírja minél tovább. Valamint persze "kompatibilis" legyen a mosási szokásainkkal amit fent vázoltam.

A egészre a keret jó lenne ha 300.000 Ft körül megállna, de kész vagyok egy picit felé is menni ha az valóban meg is fog látszani a minőségben (nem pedig valami Wi-FI funkció miatt drágább amit soha az életbe nem fogok használni).
Márkákhoz sem ragaszkodok. A BOSCH-ok tetszenek, de nekem kicsit túlárazottnak tűnnek a cuccaik. Bár itt a fórumon visszaolvasva sokan dícséritek őket.

Köszi ha írtok javaslatokat! :R

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.