Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rottenbull

őstag

válasz Ear001 #134208 üzenetére

Illetve amit itt tapasztaltam, hogy rendkivul turelmesek, es nem akarjak azt eladni, ami nekik tetszik.
    Ha azt mondanam, hogy ezt felejtsuk, el, mert mar elso ranezesre sem tetszik a formaja, vagy a csavar a hangszoro korul, akkor azt szo nelkul elfelejtjuk.
    Semmi szemforgatas, meg sziszeges. Rendeles pedig gyari katalogusbol tortenik, nem raktarrol. Igy neha varni kell, viszont olyan nincs, hogy valami nincs.
    Barmikor valaszolnak barmilyen technikai kerdesre, akar telefonon, akar szemelyesen, akar emailben.
    Ha szimpi az egyik technikus, akkor o fog veled foglalkozni, max varni kell kicsit, amig raer.
    Idonkent felhiv, vagy uzen, hogy mi ujsag, hol tartok eppen. Maximalisan meg vagyok elegedve eddig veluk. A Focalokat a HiFi lounge-tol vettem, tobb meghallgatason is voltam naluk, elso pillanattol olyan volt, mintha a legjobb haverommal dumcsizgatnák. Es ugyan celja volt, hogy odamentem, es idopontom is, mivel senki sem jott kesobb, igy meghallgattam olyan cuccokat is, amikbol egy fullos szett a hazam ara. Minden latogatas elmeny, es ez eleg fontos szerintem :)

Bocs, a Denon szettet is toluk vettem, az egyik korabbi ugyfeluk lepett feljebb, es felhivtak, hogy erdekel e a cucc. Igaz hasznalt, de vallaltak ra egy ev garit, teljesen kitakaritva es updatelve vettem toluk meg.
    Az elozo tulajnak is ok adtak el ujonnan, es csak siman megjegyezte a srac, aki hivott, hogy ismeri az igenyeimet mar, szerinte ez tokeletesen megfelelne, raadasul remek aron is van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés