- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor984
tag
válasz
Anymus no #9445 üzenetére
Illetve itt egy szaki véleménye pont ehhez a párosításhoz: (ugyanúgy a szetthez kérdezték a 329-es erősítőt):
Kedves Dani! Természetesen meg lehet hajtani ezt a szettet a VSX-329-es erősítővel. Amennyiben viszont egy nagyobb modellt vásárolsz hozzá, úgy maradna egy kis energia tartalék, amivel komolyabb hangminőség is kinyerhetővé válik a szettből, illetve az esetleges későbbi bővítési lehetőséget is magában foglalná. Üdvözlettel: Papatyi Tibor - Hazimozigyor.hu
SZvsz ez is azt sugallja, hogy kicsi hozzá a 329.
-
Gábor984
tag
válasz
Anymus no #9445 üzenetére
Szia!
Én is ezen a szetten gondolkoztam, bár nekem az erősítő volt adott. Egy pioneer vsx 329 erősítőm van, de nem mertem megvenni hozzá, mert sztem gyengécske lenne, nem tudná rendesen meghajtani. Pont egy Yamaha 2067 erősítővel hallottam szólni ezt a szettet, de majdnem maxra tekerve adott csak értékelhető teljesítményt. Szóval sztem ez a belépő kategória nem elég neki. Hiába van 105w/ch írva a 329-re, valóságban csak 30 wattot tud és az nagyon kevés annak a 8 ohmos, rendkívül érzéketlen (86 dB) hangfalnak. Sztem minimum a VSX 430 kellene hozzá, ami sajnos a megadott kereten kívül van. Esetleg használt erősítő lenne még alternatíva. Amúgy a 329 sztem nagyon jó a maga kategóriájában. A Yamaha 2067 és a 329 között vaciláltam én is, de a pio lett a befutó és nem bántam meg.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest