- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louies
aktív tag
A Magnatok azok viszont nagyon jók ár-érték arányban.
-
Louies
aktív tag
válasz
fradi81 #1306 üzenetére
személyesen meni kell, és ako alkudj. Én tesom tavaly 200k költöt zenére a MediaMarktban Miskolcon és engedtek neki 15k-t . Pont a mediában, ha nem a tesomal történik másnak nem hiszem el.
[Szerkesztve]
azt mondta, ha nem adják oda neki a 215k cucot 200k ba akkor viszuont látásra. Majd máshol elkölt 200-at. neki enyi van és kész.
[Szerkesztve] -
Louies
aktív tag
válasz
fradi81 #1297 üzenetére
az én véleményem szerint az erőssitő nagyon bika és ez a hangfal egy kicsit satnya hozzá. Abban az esetben ha legalább fél hangerön fogod hallgatni. Egyébként a Sal.cucok nagy jelemzöje, hogy nem szolnak olyan szépen mint egy yamaha például. inkább csak bugnak meg fél hangerön(jó erössitő esetén) betorzit a membrán nem birja az impedenciát. én autóban és szobámban is probáltam. Az autoban le is cseréltem, mielött elhagynám a rendszámtáblát
-
Louies
aktív tag
válasz
Jó ISTEN?! #1278 üzenetére
az elenálás miatt ok, mert a nagyobb elenállásal nem fogod megfőzni a hang váltót. Elvileg!
én 4ohm-osba tettem már 8ohm-os mélyet és azota is király! SAL termék persze. -
Louies
aktív tag
válasz
Jó ISTEN?! #1272 üzenetére
ha az elenálás megfalalő akkor semmi akadálya, csak vigyáz a teljesitményre is , mert ha kicsi ahangszoró a gangváltohóz képes akor puk(elszáll). És mindenképen forasz ne barkácsolj, mert h nem jól érintkezik valami akkor ismét elszáll a hang váltó.
-
Louies
aktív tag
Hi! 25-ös magnat vagy 30cm SAL.
Szerinted?
-
Louies
aktív tag
Sok külömbség van aközt, hogy 25 vagy 30 cm -es mélyet épitek egy hangfalba. avgy inkább a minöség ami számít. Jobb 25 mint egy gagyi 30???
-
Louies
aktív tag
hi!
Mi a véleményetek a somogyi audio-s cuccokról . én a kocsiba akkarok zenét épiteni és nem tudom , hogy belemerjek-e vágni, ilyen SAL-os cucokkal.
priviben írjatok léci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest