Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psycho18
tag
válasz szab.tam #32183 üzenetére
Köszönöm szab.tam és KillHates
Az működési elve ugyan az mint az asztali szalagfűrésznek csak asztali szalagfűrész nélkül
Fúrtam egy pár lyukat a plexi azon a részen ami biztos, hogy ki fog esni, közel a vágási vonalhoz. Ezekre azért volt szükség mert a cérna akarva-akaratlanul előbb-utóbb el fog szakadni és a vágáson szinte lehetetlen végighúzni még egyszer a cérnát mert eltömődik. Így a hozzá legközelebb eső lyuktól folyatom vagy fúrok egy új lyukat közvetlen a vágás vége mellett. A cérnát 2 okból kifolyólag is össze kell sodorni:
1. Ha ezt nem teszem meg akkor ahány szál cérna van annyi különböző irányba indul el a vágás(tapasztalat).
2. Több szál sodrásánál "recés" lesz a cérna felülete és így jobban vág.
Asszem röviden ennyit.
Cikkíráson még nem gondolkodtam, nem gondoltam, hogy ilyen sok embernek tetszeni fog ez a módszer.
Örülök, hogy több embernek is elnyerte a tetszését ez a módszer[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest