Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Felhoztam én is egy játékost.
Én 0-ért szoktam kitenni, aztán tornásszák csak felfelé
Jeromos Kara (378934361)
17 éves és 0 napos, következő születésnap: 2013-08-25Formája megfelelő (6), erőnléte gyenge (4).
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata pocsék (2), és pocsék (2) vezetői képessége van.TSI: 1 420
HTMS-pontok: Képesség: 398/Lehetőség: 2039Védés katasztrofális (1)
Védekezés jó (7)
Játékszervezés gyenge (4)
Szélsőjáték megfelelő (6)
Átadás csapnivaló (3)
Gólszerzés megfelelő (6)
Pontrúgás katasztrofális (1) -
r0by
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Jó kis játékosok ezek, szép summa lesz a végén belőlük.
Én a hétvégén húztam Brendon Endreffy-t. [link]
Ma megtudtam róla többet is, jelzett a rendszer, hogy vannak ikrek, és tényleg, 3 iker is volt mind Endreffy-nek. Az új infók szerint ez lehet belőle, ha nagy lesz:
Védekezés: 3
Játékszervezés 8
Szélsőjáték: 5
Átadás: 2
Gólszerzés: 5Ha minden jól megy, lesz egy saját neveltem kp-ra. Mondjuk a spece nem az igazi

Most 5 nap múlva pedig őt fogom felhozni: Jeromos Kara.
Már maxolva van mindenből. NT is figyeli, de szerintem megint nem kerül senki érdemlegeshez, mint az eddigi NT jelöltjeim
Védekezés: 7
Játékszervezés: 4
Szélsőjáték: 6
Átadás: 3
Gólszerzés : 6 -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Csak maxolás miat nem javasolnám a további gsz edzést. A piac csak azt látja, hogy megfelelő. Most hogy az 6,2 vagy 6,4, majdhogynem mind1.
Ellenben védekezésnél lenne bőven szintléptetés.
Akkor érdemes maxolni, ha magadnak lesz, ha U20-nak lesz, vagy nincs más edzeni való képesség másnál, és mondjuk ikrénél látsz egy magas szinten belüli értéket (pl. 6,9).
Csavajda nemsoká feljön, ő kaphatna kp poszton rövid passzok/támadás építést.
Utána a többi srác miatt mehetne a védekezés/terület védekezés.
Barátságoson kiderítheted Zétény Papp szj max-át, illetve a fenti edzéseknél megtalálhatod a 3. legmagasabb képességét (remélhetőleg). Jó lenne ha a def-je és a szj-a lenne magas.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Csak telefonról látom, de asszem nem is olyan rossz az edzésem.
1 skillupom volt, szélsőmmek remek lett a jsz-e.
2 alapembernek emelkedett az erőnléte megfelelőre.
10 embernek nőtt a formája (ebből 8 alap játékos).
6 embernek csökkent a formája (ebből 2 alap játékos). 2 embernek 2 szintet is esett a formája.
Mára tapaszos lett az öreg TDF-em is, akit szerdán rúgtak le.
Van 4 db remek formásom az alapcsapatból (szélső, védő és mindkét csati).
Van 6 db jó formásom (3 kp, 2 védő, 1 szélső).
Szal elég jól állok.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Na, hazaértem. Így néznek ki a srácok a HT-World-ön:
Attila Paulay (365606757) - Teljesítmény potenciál: 104% - Képesség: 11.4 - Játékosmegfigyelő: pedrothegrim
Márton Csalogány (365615608) - Teljesítmény potenciál: 106% - Képesség: 11.9 - Játékosmegfigyelő: pedrothegrim
Zoltán Ondrejcsik (361523133) - Teljesítmény potenciál: 101% - Képesség: 12.3 - Játékosmegfigyelő: pedrothegrim
Zalán Leskó (360096972) - Teljesítmény potenciál: 91% - Képesség: 11.4
Dávid Császár (359677767) - Teljesítmény potenciál: 95% - Képesség: 11.9 - Játékosmegfigyelő: bgazsi
Zsolt Molnár (373588414) - Teljesítmény potenciál: 113% - Képesség: 9.3 - Játékosmegfigyelő: pedrothegrim
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Alapból volt 3 srácom saját akadémiáról:
- erőteljes, remek jsz-szel,
- spectelen, remek jsz-szel,
- technikás, jó jsz-szel.Hozzájuk vettem 2 db Jól fejelőt csak simán. Később kiderült, mindkettőt figyelik már, bár az egyiket nem az U20 (gondolom NT).
Jelentkeztem a jó edzős programba és kértem Jól fejelőt. Először azt akartak "adni", de mikor írtak, a srác már piacon volt. A lejáratkor nem voltam otthon és telefonról nem tudtam megvenni. Licitáltam én, de pont a végénél fagyott ki, így elvitték előlem

Végül egy spectelent ajánlottak, akinél szintén csak telefonról tudtam licitálni, de őt szerencsésen meg tudtam venni. Igaz, hogy spectelen, de nagyon jó kiegjei vannak.
Aztán jött az én nevemmel fémjelzett játékos. Megláttam a piacon és belészerettem. 7/7 jsz/pasz, Gyors spec, és a nevem...
...sokba került, de megvettem. A saját technikásomat adtam el, hogy legyen helye. A srác 1 edzéstől remekre lépett jsz-ből. Asszem nála 110% felett van a HW-n a potenciál. Sajna a korához képest korai erőnlétemelés (a többiek miatt) valszeg elveszi az esélyeit, de hát ez van
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Nem kell most MOTS-olnod, majd Patrick ellen

Csak futólag néztem a meccsedre, de szerintem (persze utólag könnyű) nem kellett volna a CA. A CA benyomása előtt Tiéd volt a birtoklás, így nem élvezted a CA "csodálatos" hatásait

Ezek tervek, de majd még utána számolgatok 1-2 dolognak, és persze az sem mind1, U20 mit kér a továbbiakra.
Most melózom így csak fejből írom. 3 "A" csapatos belső kp-m 100% fölött van. De nem hiszem, hogy behívásra kerülnek. A 2 legjobb közül az egyik spectelen, a másik meg Erőteljes (ami kp-nál spectelennek számít).
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Nekem?
Ha U20 nem kér mást, akkor amint srácaim megütik a 15-ös szintet jsz-ből, veszek vagy 5 csatárt és 1 technikás kp-t, vagy 4 csatárt és 2 technikás kp-t.
Aztán 2-5-3-ban megy az átadás, minimum 10-es szintig. Aztán lehet kb. féltávnál eladok 3-at scati posztról, és veszek 3 fiatal speces ~10/6 (jsz/def) srácot. Kapnak ők is átadást, majd szintén megy pár csati piacra, és jöhet 2-3 kapus, és megy a védekezés edzés.
De még nem tudom, mi lesz, egyelőre ez a terv, de addig bármi lehet.
-
plus44
veterán
válasz
Speedhs
üzenetére
Még ano 6-7 (8?
) évvel ezelőtt, mikor játszottam, nem volt olyan rossz, mondjuk ki tudja azóta hogyan változott. Viszont ha konstans szarokat dobál a rendszer, akkor pénzügyileg sokkal jobban megéri talán a másik (remek szinten), tudva, hogy lehet ott is jókat kifogni/kapni. -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Köszi

Az eredményt néztem telefonról.

Csak ezeket az értékeléseket nem látom. No, szép egységes. Aki meg nem vágja a zsugát, az nem látja, hogy visszahúzódás is volt
A lényeg, nem sérült meg senki, lapot sem kaptunk.

r0by druszám aratott. Asszem egekben lesz az önbizalma és a TS-e, szerdán meg fog fingatni

-
plus44
veterán
válasz
Speedhs
üzenetére
Itt én vagyok szerintem az egyetlen, akinek minden héten 10-15 között romlik a formája és csak A csapatos embereknél (amióta megvettem a titáni garnitúrát /2 szezon/ egy kezemen meg tudom számolni hányszor hoztak 3-4nél több csillagot....), szóval nekem már ez is nagy szó.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Aztamindenit

11 milliárd átment a kezeden

Nálam jelenleg így fest:
Összes vétel:___2 861 155 eFt_______Átlagos (vétel): 77 329 eFt
Összes eladás:_6 624 383 eFt_______Átlagos (eladás): 207 012 eFt
Különbség:_____3 763 228 eFt_______Átlagos (vétel + eladás): 54 540 eFt
Az átigazolások száma: 69
-
r0by
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Jaja, titáni volt. A piac is eléggé változó, van amikor túlkínálat van, máskor meg alig találni olyat, amilyet keres az ember.
De egyébként mindig akkor sz@r a piac, amikor én akarok eladni
Ezért is szeretem a HT-t
Mai edzés elég jól sikerült:
TSI: +22.630 / -2.450
Forma: +8 / -1 (átlag 6.2)
Skillup: 1 jsz-ből -
-
Speedhs
őstag
válasz
Speedhs
üzenetére
Na, meg is érkezett a srác, több ilyen nem lesz

Donát Mednyánszky (375236839)
Hungary 17 éves és 0 napos, következő születésnap: 2013-07-02
Formája megfelelő (6), erőnléte gyenge (4).
Tapasztalata pocsék (2), és csapnivaló (3) vezetői képessége van.TSI: 2 430
Fizetés: 102 eFt/hét
1 632 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
HTMS-pontok: Képesség: 414/Lehetőség: 2055Védekezés: 8/20 remek (8)
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló (3)
Szélsőjáték: 7/20 jó (7)
Átadás: 5/20 középszerű (5)
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló (3)
Pontrúgás: 2/20 pocsék (2)Védekezése:
High 8.41
Average 8.48
Low 8.56Szélsőjáték: 7.5-ön nem maxolt.
Ára: 200.000
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Segítek felállást és taktikát kitalálni.

Beállítjuk, hogy mindkét kapusa "véletlenül" sérüljön le, majd sérüljön egy védője, egy csatára és egy kp-ja.
És biztos ami biztos, egy másik kp-ját még ki is állíttatjuk.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tulajdonképpen Patrick úgy járna a legjobban, ha ki se állna, mert akkor csak 1 edzést veszít, illetve akkor csak 5-0-ra kap ki

Aztán r0by-t is megkérdezzük, mert lehet azt mondja: "tedd támadóba a középső hátvédet, aztán a 19. percben állítsd vissza alapra." Tudod, amilyen mákos, lehet már tudja, mivel lehet megzavarni a motort

-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Mivel piacra szánod, le van tojva a maxolás. A lényeg, hogy meglépte a jó-t.
17/0-án hozd fel, had harcoljanak érte

Ha pl. saját magad edzenéd tovább a védekezését, akkor mondanám, hogy maxold lent a szélsőjátékát, de mivel piacra megy, így nem kell.
Bár magas skillei vannak, de talán mivel szinten belül magasan áll, így sanszos, hogy jó magas TSI-vel jön fel.
Kívánom, hogy felhozatalnál lepjen meg egy gyors vagy egy jól fejelő speccel

Ui.: kedden felhozod, akkor a szerdai barátságoson kezdőben legyen, aztán 1 perc után cseréld le. Mivel játszott a nagycsapatodban, így nagyobb %-ot kapsz az eladásából. Ő kezdjen és csak 1 percre, nehogy lesérüljön. Az nem jó, ha a 89'-ben hozod be, mert ha a posztján sérülés és/vagy kiállítás van, akkor vagy nem jön létre a csere, vagy sokkal hamarabb, és akkor neki is esélye van a sérülésre.
-
r0by
addikt
-
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
U20 esélyes játékosoknál van ez az edzésterv kikalukulálva. Minden országban gondolom más. Nálunk is többen gondolkodnak a két lépcsős erőnlét emelésben, de jelenleg ez az egy lépcsős van életben.
Ugye a lényege az, hogy a srácok 17 éves 0 napos koruktól a lehető legalacsonyabb (tehát 5%) erőnléttel edződjenek. 100%-os edzésintenzitásnál 5% erőnlét mellett 95% jut a képesség-edzésre. Tehát így fejlődnek a leggyorsabban a srácok.
De az U20-as selejtezőkre ill. a vb menetélsnél már nagyon fontos, hogy magas erőnlétük is legyen a játékosoknak. (Most melózom, és nem jeleníti meg az oldalt, de ha rákeresel a wikipédián a "HT-erőnlétre", akkor látod, hogy erőnléttől függően milyen teljesítményt tud nyújtani a játékos).
Azt akarják ugye elérni, hogy lehetőleg minden suhanc remek vagy ahhoz közeli erőnléttel bírjon a korához passzoló behívási határidőre.Nyilván egy 5%-ról 16%-ra történő erőnlét emelés amellett, hogy 84%-os képesség javulást eredményez csak, általánosságban igencsak odab@sz a formáknak.
Ügye a minél jobb forma feltétele a minél jobb edző (jó vagy remek), 10 segéedző, minél magasabb edzésintenzitás, minél alacsonyabb erőnléttel, illetve minél több játék. Ez az elmélet, de ugye látjuk, hogy ettől függetlenül srácaink formája össze-vissza változik.18 éves korban, a szezon 10. hetében kell meglépni ezt a drasztikus erőnlét növelést, mert tapasztalatokra hagyatkozván, így vb-korra még a képesség is kellően magas lesz, illletve talán a forma is visszaállhat a remek erőnlét mellé.
Aztán jönnek a behívások, és hiába van nálad a legjobb képességű srác, ha csapnivaló a formája, bukhatja az egész U20-at.
Behívni nem lehet akármikor, mert a kirúgás-behívás menet közben TS-eséssel járhat, és ugye arra nagy szükség van, így ha nem muszáj, nem kockáztatják. Azért szeretnek olyan srácokat behívni, akiknek az együttműködő képességük nem jó, mert ha őket kirúgják, nagyon kicsi az esélye, hogy zuhan a TS.
Zs
-
plus44
veterán
válasz
Speedhs
üzenetére
Semmit nem kell, ha csak nem akarsz sz.pni.
Egyébként nekem azért kell variálnom a erőnléttel, mert u20-ra esélyes kapust edzek és ott van kalkulált fejlődési terv, ait követni kell. El is térhetsz tőle, akkor a megfelelő scout-tal (megfigyelő) kell ezt letárgyalnod. Röviden ennyi, de én mondom nektek: nem éri meg. Mondjuk a kapus edzés sem, de ez most mindegy is. -
Speedhs
őstag
válasz
Speedhs
üzenetére
most nézem ifi meccsem után a srácokat, hát volt meglepődés 
Zsigmond Farkas (135705026)
15 éves és 68 napos,Specialitása: Gyors
Védekezés:
6/85/6 középszerű (5) (maximum megfelelő (6))
Szélsőjáték: jó (7) (maximum jó (7))Donát Mednyánszky (131512333)
16 éves és 79 napos, következő születésnap: 2013-03-12
"Zsírfeka""
A játékost 33 nap múlvaVédekezés:
8/8 remek (8) (maximum remek (8))
Játékszervezés:
3/8-1/3 ismeretlen (maximum csapnivaló (3))
Szélsőjáték:
7/87/7 jó (7) (maximum jó (7))
Átadás:
5/84/5 gyenge (4) (maximum középszerű (5))
Gólszerzés:
3/8-1/3 ismeretlen (maximum csapnivaló (3))Váá, remélem jó sok pénzt fog érni a srác, van fórum, ahova be lehet ajánlani öt?
-
r0by
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
1.Balázs Tömöri nagyon ígéretesnek tűnik. 16 éves, és van benne valami, ha érted, mire gondolok.
Összességében nézve ő szerintem egy csapnivaló szintű játékos. Jelenleg szerintem Gólszerzés képessége nagyjából pocsék szinten van. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy csapnivaló Szélsőjáték képességű játékosod.2.Nos, az e heti jelölt 15 éves, és a neve: Botond Tallósi.
Ez a játékos jelenleg gyenge szintű Szélsőjáték képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy megfelelő Védekezés képességű játékosod.
15 éves 71 napos -
Speedhs
őstag
válasz
Speedhs
üzenetére
Megvettem a másik kapusomat is!
A tervem az, hogy amíg az első eléri a titáni szintet, addig Ő is kapja a kapus edzést, ezáltal kihasználom majd a két helyet.
Addig a védők is pihennek.Constantin Büchen (360057411)
Germany 19 éves és 38 napos,Formája jó (7), erőnléte megfelelő (6).
TSI: 8 860
Fizetés: 391 eFt
Védés: nagyszerű
védekezés:jó
Játékszervezés: gyenge (4)
Szélsőjáték: középszerű (5)
Átadás: gyenge (4)
Gólszerzés: gyenge (4)
Pontrúgás: megfelelő (6)A másik srác így néz ki jelenleg:
Kevin Flórián (339385682)
Hungary 20 éves és 61 napos
Formája jó (7), erőnléte megfelelő (6).
Hűsége kiemelkedő (10).
TSI: 37 170
Fizetés: 2 310 eFt/hét
Védés: 13/20 világklasszis (13)
Védekezés: 8/20 remek (8)
Pontrúgás: 7/20 jó (7) -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Nem csak a kapusokat fogom

10 helyen edzenék:
- 3-4 titáni jsz-es, minimum 10-11-es átadású kp-mat,
- 3-4 ifjú padawant
- 2-3 fiatal titáni kapust.Unalmas, de hát ez van. Azért lehet variálni az 5-5-0-t, 5-4-1-et, 5-3-2-t, 5-2-3-at extrém esetekben

Valamivel majd elfoglalom magam

-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs
üzenetére
Van 2 védőm, bár kicsit öregek. Elméletileg ma jön még 2, de ők nem ennyire jók, illetve idősebbek is.
Az igazság az, hogy nem csak a védők miatt volt állandóan gyatra védelmi értékelésem, hanem a "kapus" miatt, helyesebben mondva, a kapus hiánya miatt

Talán szezon végén veszek egy kicsit idős átmeneti magyar kapust.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)