Hirdetés
Aktív témák
-
Integra
titán
nézzetek igazi sportot:
Bővebben: link...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
b0unCe
aktív tag
Pride FC---> Na ezt hol lehet nezni? Erdekelne a dolog. Gondolom nem csak engem. Ha mar igy nagyon ajanljatok
''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged
-
Versus123
aktív tag
Csak töltögetni tudsz videókat. Pride Fighting Champiomship. Amerikában és Japánban közvetítik,majd Európába is eljut jópár év késéssel mint pl. a K-1.
Majd linkelgetek videókat. Nekem van 15 giga''Fa*kabát, mr. fa*kabát, rendőrnek szült meg a jó anyád...kiváncsi lennék,miért ez a neved??''
-
Fantasy
tag
Hali! Na mienek vagyunk?
Az OGC nem segít a célzásban. Csak a loosereken! Welcome to Quake III Arena!
-
Versus123
aktív tag
itt van egy jó kis videó,ilyen szép momentumok,sok álló KO-val : [L]mms://media.freechal.com/sg/history.wmv[/L]
[Szerkesztve]''Fa*kabát, mr. fa*kabát, rendőrnek szült meg a jó anyád...kiváncsi lennék,miért ez a neved??''
-
b0unCe
aktív tag
válasz Versus123 #912 üzenetére
pff. Ez muveszet? De azert odateszi azt a balost
#911 ben a file-t, hogy lehet letolteni? az az mms az elejen nem okes.
[Szerkesztve]''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged
-
Versus123
aktív tag
itt pedig a legutóbbi GP összefoglalója: Bővebben: link
''Fa*kabát, mr. fa*kabát, rendőrnek szült meg a jó anyád...kiváncsi lennék,miért ez a neved??''
-
Versus123
aktív tag
Ő a CroCop gyereknek földön kellett volna maradnia és kidédekezni,de ő minden áron fel akart állni nem sikerült neki,csak miután úgy fejbe rúgta hogy attól a lendülettől állt fel
''Fa*kabát, mr. fa*kabát, rendőrnek szült meg a jó anyád...kiváncsi lennék,miért ez a neved??''
-
Versus123
aktív tag
a nagyobb nevek: CroCop, Vanderlei Silva, Quantin Jackson,Fedor Emelianenko, Kazushi Sakuraba, Antonio Rodrigo Noguiera...és még vannak páran...
-
b0unCe
aktív tag
válasz Versus123 #915 üzenetére
Hat crocop agyonrugta. Nem is kicsit Jo ez az osszefoglalo. Ha van meg ilyen hosszu/meret (mert ez meg nezheto minoseg) akkor szivesen varom Jo ez az osszefoglalo.
''Beszél aki keres. Hallgat aki talál, de senki nem ért semmit. Az orvosok a halált. Senki nem ért semmit'' by: k&b: én, szeretlek, téged
-
Versus123
aktív tag
Figyelem !! Kötelező megnézni mindenkinek
Megtaláltam CroCop highlightját : Bővebben: link
A videóban látható egyaránt K-1 és Pride is,ugyanis régen K-1 ben tolta....
[Szerkesztve]''Fa*kabát, mr. fa*kabát, rendőrnek szült meg a jó anyád...kiváncsi lennék,miért ez a neved??''
-
Versus123
aktív tag
rosszul emlékszel Soroljam a nagy neveket,akiket elvert?: LeBanner,Mark Hunt, Mike Bernardo,Bob Sapp, Sam Greco,Peter Aerts,Remy Bonjansky -aki megnyerte az utóbbi K-1 döntőt....inkább kezdetekben voltak vereségei,összesen 7(a 7 év alatt...),ugyanis már 22 évesen Ernesto Hoostal küzdött,persze kikapott...
Jah,Musashi-t és Bonjansky-t is elverte,ők vívtak a tavalyi döntőn a K-1 világbajnoki címért Mind a kettő benne van ez előbb postolt Highlightjában.
-
Integra
titán
anno volt a retken egy K1 közvetítés éjjel, valami ősrégi K1 tokyo-i nagydíj volt a pesuth ritával meg nemtom még kivel. röviden összegezve: szégyen, mind ahogy szétvágták a bunyókat, szégyen a pesuth mint szakkomentátor, szégyen a retek
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lorus 18
csendes tag
hali
van aki thai-boxol most is???A thai boxot elkezdtem''nem is bánom'''',köszönöm a sok infót
-
-
Gambit
őstag
válasz Versus123 #931 üzenetére
Talán előtte kellett volna mondanom, hogy op vagyok egy magyar hubon, ezért nem értem, hogy miért rúgtak ki. Ismerem az összes általános szabályt, és szerintem nem sértettem meg egyiket se (és persze elolvastam az ottaniakat is). Na mindegy, a kis buták nem szakították meg a letöltéseimet, szóval lejött az összes film, csak ők nem tudtak tölteni rólam. Amatőr banda!
[Szerkesztve]''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Fantasy
tag
Kedves End!
Igen van full contact de ezt na mindegy.a kontrázás annyit jelent hogy mondjuk rúgnak beviszik a találatot és amint leteszi a lábát visszaütök ugyanezt a rúgásnál is szoktuk!Az OGC nem segít a célzásban. Csak a loosereken! Welcome to Quake III Arena!
-
Integra
titán
yeeeeeeeee
ma esti edzésen maga yanilov személyesen fogja osztani az észt...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Sub-S
senior tag
válasz burgatshow #64 üzenetére
Fel tudnád tenni még egyszer ezt a videót?
-
Integra
titán
hihetetlen a faszi, kb ebben tudom összefoglalni... expert 8-as szint...
aztán itt van az tomasz adamczyk - lengyelországi vezető isntruktor és Igazgató, az I. lengyel kommandós ezred vezeto közelharc instruktora - expert 1. szint
hát a a tomasz sem egyszerű figura, döbbenetes milyen sebészi precizitással képesek pillanatok alatt a földdel egyenlővé tenni akár fél tucat embert egyszerre. minden mozdulatukban olyan határozottság és precizitás van, és mikor teljes mozdulatsorozatokat csinálnak meg olyan sebességgel hogy szemmel alig tudod követni és a végén csak azt látod hogy a lőfegyver az ő kezében van és az aki egy másodperccel ezelőtt ráfogta a földön fekszik... áááááááááááá, fantasztikus
és teljesen mindegy hogy honnan és mivel támadod meg vagy hányan vagytok, esélye nincsen az embernek a közelébe férkőzni ha ő nem akarja...
mivel nem volt a teljes szemináriumra 36 rugóm ezért most lemondtam róla, de ha minden jól megy és a magyarországi fő instruktor engedélyét megkapom, akkor jövő nyáron megyek krakkóba a tomasz kommandós ezredéhez edzőtáborba, na az lesz az igazi nemulass
vasárnap a rendőrtisztin lesz egy nyílt nap, ott lesz ő is, 6 órás lesz és 6rugó, de én nem megyek, mert nem lesz igazi edzés, sokkal inkább bemutató lesz.
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Gambit
őstag
Ebből azt gondolom, hogy nálatok nem lehet ingyen kipróbálni néhány edzést, mint nálunk. Vagy mégis? Mert engem tényleg érdekelne, de nem hiszem, hogy járnék, csak szeretném kipróbálni. Szerinted lehetséges lenne? Vagy perkálni kell mindenképpen? És ha igen, akkor mennyit?
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Integra
titán
ez a vasárnapi a rendőrtisztin nyílt mindenki számára, ezért sem megyek mert nem lesz semmi kemény dolog benne, absz bemutató jellegű lesz.
sajnos perkálni mindig kell
legközelebbi csoport amibe meg jelentkezni lehet csak jövőre lesz.
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Gambit
őstag
Bemutató nem nagyon érdekel, olyanokat csináltunk régen mi is, az mindig a népszerűsítésről szól, meg a látványról. Engem a gyakorlat érdekel csak, az mindig jobb, mint nézni.
Na mindegy, majd azért szólj lécci, ha lehetne menni kipróbálni magam!''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
End
csendes tag
Bár én nem KM-zom, de voltam edzésen,szeminárium és bemutatón, mint néző és az egyik oktatóval is a többször beszéltem (személyesen is).
Az a jó az egészben, hogy a bemutató nem a látványról szól náluk, hanem halál pontosan arról, amit bárki elsajátíthat, persze magasabb szinten. És ez azért van, mert ez nem harcművészet (hanem önvédelmi és taktikai rendszer, ami folyamatosan élesben tesztelődik, és így állandóan újúl) azaz itt nincs helye látványnak - bár szerintem gyönyörű ahogy csinálják - nincs helye mesterkéltségnek, ''parasztvakításnak'' , csak és kizárólag az épp leghatékonyabb, legegyszerűbb technikáknak.
Az első edzés ingyenes tudtommal (a honlap tanúsága szerint is) , így bármikor elmehetsz kipróbálni. De Integra biztos konkrétabbat tud mondani. -
Gambit
őstag
Értem, de én inkább arra gondoltam, hogy szívesebben beállok, minthogy csak nézzem. Mert úgy szerintem nem lehet rendesen megérteni, az embernek saját bőrén kell tapasztalnia. Az jó lenne, ha ingyenes lenne, de nem akarom átverni őket, én nem akarok oda járni (idő hiányában), csak szeretnék belekóstolni.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
End
csendes tag
Igazad van. Az a legjobb, ha kipróbálja az ember. Nekem mázlim volt. Egy zárt szemináriumra érkeztem ''vendégnézőként'', amit megelőzött egy nyílt, aztán követett egy vizsga P1,2,3 szintekre(ez az első három szint).
Sok más stílus tanulói is el-ellátogatnak az edzésekre...
Integra:
csak a friss kezdő csoportokon való első edzés ingyenes? Azaz , ha most vmelyik edzésre mennék egyszer, az már nem lenne az?
[Szerkesztve] -
Fantasy
tag
Most meik sportól van szó???
Az OGC nem segít a célzásban. Csak a loosereken! Welcome to Quake III Arena!
-
Integra
titán
tudtommal igen. a jelenlegi csoportokba nincsen felvétel, zárt lett mind.
most már nem lehet jönni, majd csak az új kezdő csoportba januárban (vagy februárban? nemtom), és ott egy edzés ingyenes.
ezért nyílt nap a 14-i bemutató a rendőrtisztin. amúgy biztosan érdekes lesz, sokan fognak menni tőlünk is...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
End
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest