Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Markgx10

őstag

válasz Horka1 #2423 üzenetére

Szerintem annyira azért nem, le kellett volna kopogni, azért karfeszítésnél van egy olyan pont, amikor érzed, hogy itt már nem tudsz mit csinálni, olyankor már nem kell megmutatni, hogy mennyire bírja a fájdalmat, le kell kopogni és kész. Szerintem, bár én nem vagyok szakértő, de általánosban sok évig cselgáncsoztam és akkor nyertem is meg vesztettem is versenyen karfeszítéssel, csak onnan gondolom, ráadásul nem is történt olyan gyorsan az eset, hogy ne lett volna rá ideje, szóval a szenvedő fél hibájának látom az esetet.

A másik része, hogy ugye egy valódi harcművész sportszerű, de ezekben a vegyes szabályrendszerekben azért összegyűlik mindenki, nem csak harcművészek és ilyen körülmények között nyilvánvaló, hogy nem mindenki fogja tartani magát a tisztelet és sportszerűség elveihez. :U

Már bocs, nem okoskodni akarok, mert itt mindenki jobban ért hozzá, csak a saját meglátásomat írtam le a konkrét ügyben.

Kérdés: van már valami infó arról, hogy ki lesz Fedor következő ellenfele? Werdum már biztos, vagy azt csak szeretnék? :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés