Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rengi95
csendes tag
Végre sikerült és működik
Tegnap volt egy áramszünet és szétvágta a tápegységet vettem bele ma egy újat és mostmár működik a hangkártya.Egyébként előtte felismert és tudott használni más pci kártyákat mert van egy usb bővítőm és az gond nélkül ment .Köszi mindent
-
rengi95
csendes tag
Vki nem tudna nekem segíten abban amit nemrég írtam?
-
rengi95
csendes tag
Hali!Olyan problémám lenne hogy volt egy alaplap cserém (msi ms 7037-es lett betéve) és az alaplapi hangkártya nem működik.Néztem a Biosba nincs letiltva, realtek97-es driver van hozzá de nem jó vele és próbáltam más driverekkel is.Ez az egész végülis nem lenne probléma, de van egy hangkártyám( CMI8738/PCI-SX ) és amikor beteszem nem idul be a gép.Amikor töltené be a windows-ot akkor újra indul.100% hogy jó másik gépbe ki lett próbálva, az összes pci porton kipróbáltam de semmi.4 különböző hangkártyát próbáltam ki vele és mindel ezt csinálja. Egy usb-s hangkártyával sikerült hangot varázsolni de nagyon rossz a hangminőség. Próbáltam úgyis hogy letiltom az alaplapi hangkártyát de semmi.Most lett újra telepítve az op. rendszer(xp sp3).Van vkinek vmi ötlete mit lehetne csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest