Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Kedvesem gépén egyszer csak elszállt a jobb oldalról a hang.
Próbáltam drivert újratenni, másik hangszóróval, de a jobb oldalon sosincs hang. Ha mozgatom hátul a csatlakozót, akkor sincs semmi, nem recseg, nem serceg, nem jön be egy másodpercre sem a hang jobbra.
Abit alaplap van a gépben, integrált hangal, de nem AC97 hanem valami másik fos.
Mi lehet ez? Hardveres hiba? Lehet holnap szétszedem a gépet, de azért kellene pár ötlet!
Előre is köszi!
HegyiVén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
Épp most nézegetem különféle helyeken, lehet, hogy tényleg ez lesz.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
A következő a gondom!
Asszony gépén újraraktam az XP-t. Amikor a hangkártyát telepítem, nem hajlandó végigvinni a driver telepítését, leáll, hogy a ''telepítés során probléma lépett fel''. Ha nagy nehezen még is sikerül feltelepíteni, akkor meg újraindítás után nem áll fel a rendszer. Ha kiveszem a hangkártyát, akkor azonnal indul.
Tönkrement? Vagy más hiba? Amúgy ez egy gagyi Mercury kártya.
Előre is köszi!
HegyiVén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
Sehol senki?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Hegyirabló
veterán
Próbáltam másik pécéíben is, de ugyanez. Jobban szerettem volna én is egy használt Creativeot, de itt Gödöllőn, ahol az asszony lakik ez nem olyan eccerű.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Beírom ide is a problémámat, mert egy másik topikban nem tudtak segíteni, hát ha itt valaki tud valamit.
Vettem egy új alaplapot, amin van ugye egy integrált hangkártya.
Na most észrevettem, hogy a rendszer nem ismeri fel ezt az integráltat 3D hangeszközként, csak szimpla sztereóként. Bármit játszok le, játék alatt, DVD, zene, csak a két első hangszóró szól, a többi nem. Viszont a kalibráló programnál megszólaltatja a teszt hanggal a többit is, tehát a jel kimegy, de még sem szól.
Próbáltam már új drivert, az BIOS-ban minden lehetséges variációt kipróbáltam, tettem fel AC3 kódolót, ffshow-t, még sem tudom 3D-ben működtetni. Mi lehet ez? Talán hardver hiba?
Köszi!
-
Hegyirabló
veterán
válasz fradi81 #1561 üzenetére
Nem nagyon figyelhettél oda a hozzászólásomra...
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Feltelepítettem Star Wars Force Unleashed Ultima Sith Edition nevű játékot (eredeti).
A gondom az, hogy nem szól 5.1-ben, csak sztereófonikusan. Sőt, alapvetően a Windows 7 64 bit a hangkártyát csak 2D-s kártyának ismeri fel.
Mitől lehet ez?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz easy...rider #2891 üzenetére
Analógban megy (illetve menne ki) a 3,5-es jackeken keresztül.
Integrált Realtek ACL888. Feltettem a legfrissebb, Win7 64 biteshez való drivert, de így sem jó. A tesztelőben szól mind a hat hangszóró, de játék, film közben csak a két első csatorna.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Sajnos közben megnéztem, más játékokkal is ilyen.
Az a gyanúm, hogy az alaplapi kártya simán csak nem kompatibilis a Win 7 64bitel.
-
Hegyirabló
veterán
válasz easy...rider #2896 üzenetére
Ha kompatibilis, akkor miért nem megy? Friss a szoftver, minden jól be van állítva, játék alatt még is azt írja ki "No 3D sound card detected." vagy ilyesmi.
-
Hegyirabló
veterán
Valaki írja meg nekem lécci, hogy a Creative kártyáknak melyik a szoftvere, esetleg azt is, hogy honnan lehet letölteni! Kaptam most egy kártyát, de lemez nem volt hozzá.
Köszike!
-
Hegyirabló
veterán
Helló!
Biztos hülye kérdés, de lehet használni két hangkártyát egy gépben egyszerre? Mondjuk egy integráltat meg egy PCI-st?
Köszi!
-
Hegyirabló
veterán
válasz MasterMark #2976 üzenetére
Köszi!
-
Hegyirabló
veterán
Üdv néktek!
Egy Creative SB X-Fi van a gépemben. Nem tudom rákötni az előlapi fejhallgató csatlakozót, mert nincs rajta ilyen, ha az alaplapra kötöm, akkor meg nem szól. Lehet, hogy ez csak akkor játszik, ha az integrált kártyát engedélyezem?
Köszi!
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Hogyan tudnám megnézni, hogy a hangkártyám pontosan melyik modell, anélkül, hogy kiszerelném? Eszközkezelő ennyit ír, Creative SB X-Fi. Kellene a pontos modellszám Windows 10 driver miatt.
Köszi!
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Több topikba is beírhattam volna a kérdést, de ezt gondoltam a legjobbnak.
Venni szeretnék egy soundbart, monitorhoz, játékhoz. Az egyetlen digitális csatlakoztatási lehetőségem mókányolás nélkül a Bluetooth. De arra meg azt mondják, hogy az játékhoz nem jó, mert csúszni fog a hang a képhez képest.
Ti mit gondoltok?
Köszönöm!
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Az ilyen négy polos 3.5 jacket be lehet dugni (alaplapi)hangkártyába? Ha igen, akkor működni fog a mikrofon is?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest