Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ketogén étrend
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Freezura
tag
Szevasztok!
Remélem tud valaki segíteni nekem, aki zenélget a PC-n.
Szilveszterkor bulit rendezek nálam és gépről fogok zenélni egy DJ programmal. Sajnos nagyobb teljesítményű hangfalakat nem tudtam szerezni (meg ugye panel), ezért a saját cuccomról fog szólni a muzsika.
A lényeg: nem tudtok valami limiter programot, ami a kimenő jelemet szabályozná? WINAMP alá találtam, de hát nem arról fog szólni a zene. Azért kellene ez a progi, mert nem akarom, hogy a hangfalaim az év végén jólétre szenderüljenek, mivel az mp3-ak hangereje változó.
Sajna a google sem segített, mivel szinte csak valamilyen speckó progikhoz voltak kiegészítő modulok, viszont nekem olyan kellene, hogy a gépen megszólaló hangot limitálja.
Ha esetleg valaki ismer ilyen progit, annak megköszönném, ha segítene!
Üdv,
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest