Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
abcug
csendes tag
Hü basszus, eddíg fogalmam sem volt, hogy vannak ilyen problémák, én azt hittem, hogy a microsoft sporólja el, hogy kimélje a monitort, mindíg kikapcsol egy-két pixelt. Pixel-saver rulez :)
Amúgy meg, kit érdekelnek ilyen dolgok, azt sem venném észre a 6 éves Targa 14'' monitoromom, ha egyszerre 10 pixxa megdöglene. ;] -
L3zl13
nagyúr
Már csak az a kérdés mennyivel ''nagyobb'' hiba egy hibás pixel TFT-nél, mint a CRT 90%-ánál meglévő konvergencia, geometria stb hibák?
Akinek nem tetszik a dolog az vegyen AOC-t vagy EIZO-t vagy más olyan gyártmányt amit már egy hibás pixelnél cserélnek...
Nekem is CRT-m van de nálam az ár és a válaszidő a kritikus pontok, amiben még javulhatnának a TFT-k.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest