Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz fi:zi'k #6358 üzenetére
"Nem kellene amúgy neki sok szerintem. Legalábbis én a fehérből is megmutatnék némi részletet."
hat igen ezt szerettem volna en is, de most igy sikerult. egy sikban meg nem tudtam ertelmesen komponalni oket. majd esetleg ujrafotozom a feheret ha keszul meg...pedig nem szeretem a feher csokikat, mert altalaban tul csomor nekem, de ezek a lidl-os csokik finomak"Az emelésnél meg csak annyit kellett volna, hogy az anyagot is "meggyűröd" hozzá."
az a baj hogy elcsuszott. mar megorultem tole igy is
kell vmi csipesz is, mert mindig osszefogdosom oket. na meg ezeket megautoztattam, ossze-vissza repkedtek vmi nagy dobozban 100km-en keresztul...ugy latom lenti reszt meg lehetne melegiteni kicsit, latszik a softbox hidegebb szine.
coxer:
tenyleg, vki nem akar kolcsonadni nekem 1-2 napra egy 35 1.8g-t egy doboz bonbonert cserebe?[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest