- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
válasz
Hacked_4051 #98 üzenetére
z ilyen hozzászólásokban az a jó, hogy azt sugallja:
én tudom (te barom), de te amilyan sülthal vagy az életben nem bukkansz rájuk....
Ha így vágod a témát miért nem segítesz? Vagy ''lazább'' dolog tudni és kérkedni a tudással (vagy inkább tudni véléssel)? Csak nehogy a Frei féle paráztatós dumával gyere (anno bérgyilkos abc-s gyerek riport), hogy akkor hű elkapnak, meg letörlik a windowst a gépedről. Amúgy meg mi a bajod a Magyar Nemzettel?
Emvy: egy ismerősöm mondta egyszer a tőzsdéről: ...''Azért szeretem a tőzsdét, mert az élet egyik olyan ritka területe, ahol nem számít a marketing. Attól, hogy valamit töbszázan mondogatnak még nem lesz úgy!''....
Én egyszeűen szinpatikusabbnak tarom a másik megközelítést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest