Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
válasz
Hacked_4051
üzenetére
z ilyen hozzászólásokban az a jó, hogy azt sugallja:
én tudom (te barom), de te amilyan sülthal vagy az életben nem bukkansz rájuk....
Ha így vágod a témát miért nem segítesz? Vagy ''lazább'' dolog tudni és kérkedni a tudással (vagy inkább tudni véléssel)? Csak nehogy a Frei féle paráztatós dumával gyere (anno bérgyilkos abc-s gyerek riport), hogy akkor hű elkapnak, meg letörlik a windowst a gépedről. Amúgy meg mi a bajod a Magyar Nemzettel?
Emvy: egy ismerősöm mondta egyszer a tőzsdéről: ...''Azért szeretem a tőzsdét, mert az élet egyik olyan ritka területe, ahol nem számít a marketing. Attól, hogy valamit töbszázan mondogatnak még nem lesz úgy!''....
Én egyszeűen szinpatikusabbnak tarom a másik megközelítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest