Hirdetés
Aktív témák
-
Rav3n02
senior tag
válasz nepszter1 #6620 üzenetére
Mindenképpen fordulj orvoshoz, egy röntgen nem árt, sőt! Jobb esetben egy csontkovács 20 perc alatt helyrerak
macikos: Az igen! a comb még hagyján egyébként de a vádli nagyon csúnyán rontja az összképet
(Bocs hogy csak így belepofázok a totyikba, de már régóta olvasom és most már keménynek érzem magam ahhoz, hogy írjak is )
[ Szerkesztve ]
-
Rav3n02
senior tag
válasz God Vazzeg #6796 üzenetére
Minden elismerésem
-
Rav3n02
senior tag
Üdv Mindenki!
Túledzettséggel kapcsolatban lenne kérdésem...
Jelenleg az alábbi osztásban edzem:
H: Hát
K: Mell
SZ: Box edzés
CS: Váll
P: Kar
Szo: Box edzés
V: Pihenő napMinden edzés után 40 perc kardio.
Minden második héten a váll nap helyett láb edzést csinálok. Tulajdonképpen az lenne a kérdésem, hogy ilyen beosztásban egy nap pihenő nappal nem terhelem-e túl az izmokat. Rendszeresen szedem a vitaminokat és reggel és edzés után iszom egy fehérje adagot illetve edzés előtt fél órával megy egy kis l-carnitine. A testépítéssel mint olyannal nincsenek céljaim csak szeretnék kinézni valahogy, azonban azt sem szeretném, hogy az izmokat túlterheljem, ugyanis a box edzéseken is van izommunka rendesen általában főleg a vállat és lábat terheli meg. Nem ész nélkül akarok edzeni.... Ez szerintetek így még belefér, vagy hagyjak rá még egy pihenő napot? Izomfájdalmat nem érzek egyáltalán. (van amikor elcsábulok és vasárnap még elmegyek egyet úszni is )
Előre is kösz a választ srácok
[ Szerkesztve ]
-
Rav3n02
senior tag
Ó attól egy pillanatig se félek ne aggódj Nem vagyok ektomorf szerencsére, viszont két hónapja belenéztem a tükörbe mondom mi a szar ez? (amorf ) nem ehhez vagyok hozzászokva irány vissza sportolni
Manitou: Ki fogom próbálni Csak ilyen bűntudatszerűségem van, ha nem megyek edzeni
[ Szerkesztve ]
-
Rav3n02
senior tag
Hidd el nekem, hogy nem úgy van ahogy mondod Ijk-nak van igaza, ahhoz a képhez amit belinkeltél minimum 80kg-nak kéne lenned. Én 175/76 vagyok jó indulattal is csak sportos testalkatú, ha csont száraz lennék akkor sem érnék a közelébe annak a képnek amit linkeltél....
Ma negyed 6 kor mentem le a terembe, ilyenkor azért érezhetően gyengébb az ember Mondjuk valószínűleg azért, mert nem tudja feltölteni magát, nincs meg az egész napos táplálékadag, meg azért a tudat is elég szar, hogy nem haza megyek chillezni, hanem be a melóba és még ott az egész nap
-
Rav3n02
senior tag
Ma hát váll vót, atta
Viszont nem értem egyesek miért próbálnak másfél kétszer akkora súllyal szerencsétlenkedni mint amennyivel valójában szabályosan tudnának csinálni egy gyakorlatot. 110+ kg -fickó váll előre emelésnél fogta a két 35kg súlyt (könyök befáslizva, gondolom szét van neki b@szva) és rángatja előre hol derékből, hol egész hátból...nem értem miért nem fog meg egy 10-essel kisebbet és csinálja rendesen? 40kg srác is melltoló gépen fogja először kierőlködi az egyik oldalt aztán odaszenvedi rángatja a másikat...csak gratulálni tudok
Idegességemben be is verek egy adag chilis babot
-
Rav3n02
senior tag
Na ma is meg volt az alibi láb edzés
-
Rav3n02
senior tag
válasz BÁ Nutrition #9442 üzenetére
A Gilda 2 az most a Flórián téri? Mert én is oda járok és a f@szom tele az új gépekkel....a fekvenyomópad is egy katasztrófa pedig az ember azt hinné egy olyat azért nem könnyű elcseszni...
-
Rav3n02
senior tag
válasz macikos #9472 üzenetére
Vita Macikossal de jó lesz
Van egy pár küzdősport illetve harcművészet, ahol a tanítványok egy konditerem közelébe nem mennek és az edzéseken is szinte csak saját tetstúlyos gyakorlatokat végeznek és egyáltalán nem néznek ki szarul. Abban egyetértek, hogy aki minden tekintetben formás és kidolgozott izmokat szeretne az terembe menjen ne ezzel próbálkozzon, de az a része, hogy minimum 10 évet koxoltak vagy gyúrtak nettó hülyeség már bocs
Van olyan ismerősöm aki összesen talán ha két hónapig járt edzőterembe, de ezeknek jó részét meg tudná csinálni és nem is egy csoffadt gyerek sőt...de az nagyon fontos, hogy azért ehhez kell adottság és egy testalkat na meg rengeteg sport...a 45 kilós válogatott "testőrök" résszel maximálisan egytértek -
Rav3n02
senior tag
Csak gondoltam rávilágítok, hogy hülyeséget beszélsz
"Nézd, állóképességet lehet növelni ilyen mászókás bohóckodással, ami leginkább szétbassza az izületeid és krvára nem hatékony"...szeretnél te olyan hátizmot apám
macikos: asszem az valamilyen fülesgolyós gyakorlat, vagy mi
Ijk: ne hergelj fel "szétbassza az izületeid és krvára nem hatékon" - ez úgy hülyeség ahogy van...olvasd el amit macikosnak írtam, talán összeáll a kép...
[ Szerkesztve ]
-
Rav3n02
senior tag
Nem az a baj more, hanem az, hogy ha valaki csak megemlít valami más edzési módszert már a torkának ugrotok, ma szerintem pl senki nem állította, hogy játszóteres mászkálással meg fegyencedzéssel meg mittudomén még mivel akkora izomtömeget lehet felpakolni mint súlyzós edzéssel...egyből nekiugrassz és leszarozod, meg mondod a hülyeségeket, hogy semmit nem ér ízületet szétbassza stb..stb...
Én is terembe járok inkább nem vagyok egy fitness alkat, de fogadjuk már el, hogy van akinek elég a saját testsúlyos edzés is ami a keretein belül akkor is hatásos ha megfeszülsz és állítod az ellenkezőjét...ennyi Szerintem az itt a baj, hogy sokan akarták már újraszarni a spanyolviaszt és bebizonyítani, hogy a fegyencedzés, meg kettlebell meg anyám kínja többet ér mint ha terembe járnál és ezért ugrotok neki mindenkinek
BÁ Nutrition: Tuti, hogy ismerjük egymást látásból
-
Rav3n02
senior tag
válasz BÁ Nutrition #9536 üzenetére
Ijk: Tulajdonképpen majdnem egyről beszélünk
BÁ Nutrition: Pedig pont így nézek ki élőben is (állítólag van itt a topicban egy kép rólad valahol jó mélyen, majd előásom és jól felismerlek )
Ma voltam hátazni, ilyenkor késő este azért már nem annyira adja
-
Rav3n02
senior tag
Pff na a december utolsó két hete faszán hazavágta az elmúlt három hónapot Rengeteg sör és szemét kaja, megint kemény hetek jönnek
-
Rav3n02
senior tag
Én tegnap este voltam először, aszittem befosok Két kiló jött fel ünnepek alatt
Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Tőzsde és gazdaság
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Politika
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest