Hirdetés

Aktív témák

• Dryman

őstag

nah itt vagyok!
    Jazzos a HDD kellően megszopatott, pótoltam a hibázó lábacskát, erre meg eltört két mellette lévő is meg azt is megeröltették! :(
    Szóval gánytuning és lecseréltem 4,3GB-os Quantum hdd csatlakozójára:)
    kicsit rövidebb de gányoltam, és jó lett!:)

Jaj, megint egy zárlatos hangchip! ejnye-ejnye! nem azért megy tönkre mert menet közben dogod rá, hanem azért mert illesztetlenségből kifolyólag a kis végfok részét a chipnek túlterheled, ekkor recseg meg torzít, aztán ha az egy chipbe van integrálva a kodoló résszel, akkor annak is sanyi! lásd asus A7V333-tól felfelé dettó ez a leggyakoribb hibajelenség!
    amiatt mert az audio chip zárlatos, fogja szépen a PCI szloton lévő hangkártyádat is!
    5V stab feszültség szépen leül és nincs a PCI slotokon megfelelő táp a hangkártyádnak!
    Helyedben nem vásrolnék semmit, inkább kipróbálnám egy Jazzos féle 500Ft-os Hálókártyával a PCI slotokat, lehet hogy csak egy, de lehet hogy az összeset blokkolja az audio chip hibája!
    3 alkoholmentes stelláért letakarítom neked az alaplapról, 5 db söröcskéért meg hajlandó vagyok keresni nekd egy ugyanolyan chipet:), és pótolni a sérültet!

Aktív témák

Hirdetés