Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Daler
tag
Jah tegnap elbaxtam:
Eladó enermax eg301px-ve 300w-os tápegység 4000 Ft [link] -
Thunder78
őstag
válasz #35685120 #694 üzenetére
Nyomoztam ... tudod hogy csinálják? Retail-ből visszajött, újracsomagolt darabok ezek. Ugyanúgy garos, meg minden, de már a nagykerből is jókora kedvezménnyel veszik meg. Ilyen Space-t tudok neked 16+Fá-ért hozni én is. De ez olyan, mintha használt lenne, csak éppen friss 1 év gari van rá.
''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Balinov
titán
Uraim,
ma iwiw tag lettem,de vki felhomályosíthatna,hogy ez most mire is jó,meg hogy nagyáltalánosságba hogy műxik a dolog. kicsit kaotisch elsőre6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
törölt tag
válasz Thunder78 #716 üzenetére
Rendes vagy hogy utánanéztél... Én nem fikából írtam az árakat, csak én mindig itt tájékozódok... Szóval ez így megy... Szeretnék otthonra majd év vége felé egy stúdiót csinálni ''profi'' cuccokkal lesz hozzá egy külön gépem amin nincs net meg semmi azon csak zenét szerzek, szerkesztek... Abba kéne profi hangkari... De ezek azt hiszem kevesek lesznek oda...
-
Thunder78
őstag
válasz #35685120 #719 üzenetére
Terratec DMX, de Mo-n nem nagyon lehet beszerezni
Vagy Turtle Beach, ahogy Bali mondja.
Bár az én karim is sokmindenre alkalmas, meg tudja is a studió hangminőséget (rögzítés, visszajátszás), de nincs hardveres effektkezelés, illetve MIDI-vel sem tudom hogy áll
Viszont digitális és analóg hangminősége a cd-minőség fölött és egy hangyaf@sznyival a DVD-Audio alatt van. DVD-Audio-t oda-vissza tudó hangkarit 100k alatt nem fogsz kapni''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
toro22
tag
Hellosztok
Lenne egy kis problémám!
AC97-es integrált hangkártyám van és elösször csak játék alatt torzult a hang, recseget majd egy idő után elnémult. Most meg már a hangkártyát sem ismeri fel a windows,mintha nem is lenne! Meghalt? -
Balinov
titán
ha legyalulod a viás ac97 driverét,majd rebootolsz,biosban letiltod az ac97-et,majd win feláll újra,majd reboot ismét,majd biosban ac97 enabled és utána reboot.szóval akkor sem találja az ac97-et?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
toro22
tag
Lehet hogy attól ment galyra hogy menetközben kötöttem össze a hifi-vel?
Egyébként volt már vele problémám, akkor csak torz volt a hang (úgyanúgy mint most) de más semmi baja nem volt. Aztán Xp-re váltotam és megjavult. Lehet, hogy csak véletlen egybesés, hogy az xp-re váltás után javult meg, részletekre már nem emlékszem.
[Szerkesztve] -
Thunder78
őstag
Van egy olyan érzésem, hogy megadta magát az alaplapi hangchip.
Kaphatott pofont akár attól is, hogy menet közben kötötted össze a hifivel, bár elvileg nem kéne ilyesmitől kifeküdnie.
A torzításos dolog valszeg driverprobléma volt, és xp alatt már jó driverrel telepítetted, amivel nem csipogott.
Esetleg még 1 dolgot megpróbálhatsz. Mindent kártyát vegyél ki a gépből, ami nem kell. Egy teszt erejéig, csak hogy bebútuljon a vindóz. Ha úgy se megy, akkor szvsz kampec.
Esetleg még Dryman-nek lehet ötlete''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Hale Bopp
csendes tag
Hello!
Lenne pár eladó cuccom, bár nem számítástechnikai, de azért ide nyomom.
Szóval amik vannak:
HAJDU mosógép
Philips-Whirpool mosogatógép
Karancs tűzhely
árakat inkább priviben, akit esetleg érdekel..
az állapotukkal nincs probléma -
toro22
tag
válasz Thunder78 #732 üzenetére
Szerintem a torzitás nem driver probléma volt, hanem a mostani problémához hasonló lehettet csak enyhéb formában. Akkor Win98 alatt minden drájverrel kibróbáltam és nem javult meg. Megszakadt benne valami és még össze-össze érintkezett ezért volt torz, recsegő hang, majd most végleg megszakadt?
[Szerkesztve] -
Jazzos
őstag
Nem is kell kérdezni mert hipp-hopp itt vagyok, és igen van PCI-os hangkarim 500 ft-ért pont
-
Dryman
őstag
nah itt vagyok!
Jazzos a HDD kellően megszopatott, pótoltam a hibázó lábacskát, erre meg eltört két mellette lévő is meg azt is megeröltették!
Szóval gánytuning és lecseréltem 4,3GB-os Quantum hdd csatlakozójára
kicsit rövidebb de gányoltam, és jó lett!
Jaj, megint egy zárlatos hangchip! ejnye-ejnye! nem azért megy tönkre mert menet közben dogod rá, hanem azért mert illesztetlenségből kifolyólag a kis végfok részét a chipnek túlterheled, ekkor recseg meg torzít, aztán ha az egy chipbe van integrálva a kodoló résszel, akkor annak is sanyi! lásd asus A7V333-tól felfelé dettó ez a leggyakoribb hibajelenség!
amiatt mert az audio chip zárlatos, fogja szépen a PCI szloton lévő hangkártyádat is!
5V stab feszültség szépen leül és nincs a PCI slotokon megfelelő táp a hangkártyádnak!
Helyedben nem vásrolnék semmit, inkább kipróbálnám egy Jazzos féle 500Ft-os Hálókártyával a PCI slotokat, lehet hogy csak egy, de lehet hogy az összeset blokkolja az audio chip hibája!
3 alkoholmentes stelláért letakarítom neked az alaplapról, 5 db söröcskéért meg hajlandó vagyok keresni nekd egy ugyanolyan chipet, és pótolni a sérültet! -
Jazzos
őstag
Egyébként tegnap este nem volt sok időm, döntenem kellett: vagy a Barca meccset nézem, vagy borotválkozom. Aki ma már látott, az tudja melyiket választottam.
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest