Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Thunder78
őstag
Asszem én is megyek fexeni
''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Supr@
senior tag
sajnos én 22.-én vszínűleg (90%) hogy nem tudok menni, péntek-szombato szülinapozunk, kedden leszek 19 és végig mulatjuk a hétvégét, már a főnökkel is lefixáltam, hogy nem megyek gyakszizni max talán egy sörre lesz időm, de szerintem még arra sem. majd akkor a legközelebbire megyek, megint
-
Balinov
titán
szépjóreggelt
[link]6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
Köszi a megértést,Szinyor Dryman...jó a link,el is mentettem búkmárkba.
a közmondásokra visszatérve: homályos középiskolai magyaróra ismereteimből úgy rémlik,hogy a közmondások/szólások tájegységenként változnak/változhatnak.meg persze az emberi elme mindíg alkot... na,erről ennyit. béke veled.
UI:örülök,hogy kezdetek kikeveredni az óútszórszingból..remélem te is jól jössz ki belőle.
üdv
Bali6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz #35685120 #140 üzenetére
5k-t megér,csatlakozom az előttem szólóhoz. Sajnos saját tapasztalat volt..nem is oly régi,(elfesselt lap=no warranty replacement by Gianni)...simán elutaztam,telefonáltam a pesti és a győri ár különbözetét,nameg a bios írást se ingyé csináták...Igaz,legalább eljutottam ~15 év után újra a veszprémi állatkerbe..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
törölt tag
Jóreggelt...
Ma elég sok melóm lesz, itt lesz Nálam új soproni kolleganő őneki kell dolgokat mutogatni... Sok kedvem van hozzá... Hát mind1... Úgyhogy kevesebbet leszek... Thunder akkor hozd majd a lapokat! -
Jazzos
őstag
Szia mobilguru? Mi a véleményed a Szonikszon valami akármi 750i-ről, 2megapikásnak írják a fényképezőjét, szerinted ér valamit? Bringázás közben nagyon hiányzik a fényképedző!
-
Balinov
titán
Igen,ez gyári garancia.T-nél és a Panonn-nál is 2 év garral adják az össze SonyEriccson telót,mivel a gyártó már eleve 2 év garral adja nekik is.
valszeg vodánál is,bár vodával nem vagyok hálistennek képbe.
[Szerkesztve]6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
[link]
t-nél 40k 2év hűséggel,50k 1év hűséggel. szóval elég jól tartja az árát,mert mikor én vettem szeptember legelején,akkor is 50k volt 2 év hűséggel (ebből jött le a ~5k-nyi kap pont).
sztem 45k nem gáz telóra...említhetném például korábbi telefonvásárlásainkat.... T310 domino 50k...V200 96k...t630 75k...nézd csak meg pölö T 40-50k kategóriában milyen tudásu telókat ad.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
törölt tag
Hát figyu... Nekem eddig kb... 30-40 telefonom volt az eltelt 8 év alatt amióta Westeles vagyok... Szinte mindig csúcsmobiljaim voltak... SonyEriccsonok szerintem egy rakás gagyik... Nekem volt mindenem belőle t610, w800, meg nem is tudom még mi... Elég gáz teló véleményem szerint..
-
DON Z
csendes tag
Sziasztok !
Van egy kis problémám tudtok e tippet adni ?
pentium 4 2.2-es . Hiba: lelassult a gép , proci állandoan 100 % -kon fut és sürün lefagy még bekapcsolásnál is . virus nincs. milehet a hiba?''gépet csak használom ,többihez nem értek , ezért kérdezek.''
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
-
helkis
veterán
válasz #35685120 #179 üzenetére
ezzel én sem értek egyet.. mióta SE-m van semmi gondom a telóval!! polimer-aksi rulez!
2.5éve asszem 94k-ért vettem, mert elegem volt a 6210i-m 9110i-m baromságaiból.. azóta is bírja a gyári aksi, ha csak be van kapcsolva akkor 1 hétig folyamatos dumaparti mellett 3 napig kb.. 1xnem fagyott le, semmi baja csak ajánlani tudom mindenkinek.. ezután jöttek ki a 6230-as nokiák pont ennek a mintájára, az mondjuk tetszik is!
úgyhogy 1:1!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
na akkor vedd le és pasztázd újra a coolert, milyen is? a proci 2200/512/400-as?
biosban is fagy? mennyi fokot látsz biosban? minden szarságot kapcsolj le, miután toltál neki egy c-mos cleart és egy load bios defaultsot..
[Szerkesztve]"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Balinov
titán
[link]ha belépsz a biosban,akkor hőmérsékletnél mit mutat? esetleg ha van oylan,hogy smart fan enabled,kapcsold be,csekkold meg a default vcore-t. hirtelen annyi..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest