Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
törölt tag
Tényleg qrva szép idő van, öröm lenne ilyenkor kinnt lenni a szabadban... De hát én is szívok egy sötét irodában... Ezek vannak...
-
Thunder78
őstag
Erről az jutott eszembe, hogy múlt héten pont egy német házaspárhoz mentem ki routert beüzemelni. Még nem volt kinn az ADSL-modem. T-Online alkotott megen.
Aztán a faszi nem tudott magyarul, a nő meg nem értett az informatikához. Próbáltam megértetni velük, hogy az ADSL-modemet más fogja majd kihozni és akkor lesz csak ADSL. Én azt a dobozt hoztam, amivel több géppel és rádiós hálózatban lehet használni majd az internetet.
Mami meg ki volt akadva, hogy miért kell így feldarabolni az egészet, miért nem csinálja ezt egy cég? Pont az jutott eszembe, hogy nyugatról jött ez a mentalitás az országba. Erre pont egy ilyen nyivákol nekem. Kicsit felkúszott a pumpa bennem''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
-
thaler2
senior tag
-
cortez25
senior tag
Jó napokat!
Thundi Pü.Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
törölt tag
Mi ez a nagy csönd???
Mindenki nyomja ezerrel a melót? -
thaler2
senior tag
Hehe, ugyanilyen van az egyesületnek is. Alapozó edzéseknél szoktuk felvenni, én utálom hordani az ilyet, egyrészt nagyon izzadok, és mire az edzés vége, az óra alatt a bőröm úgy bePÁLLik, hogy NePÁLban érezni a szagát. Másrészt ha lazára teszem a szalagot a mellkason, akkor lecsúszik, ha szorosra meg megfulladok, és sokkal nehezebb levegőt venni.
De te biztos imádod az ilyeneket, ha erre folyik a nyálad -
Jazzos
őstag
Erről jut eszembe, tegnap kb 2-vel mentem, mikor sikerült elesnem a bringával. Mondjuk inkább elfekvésre hasonlított, mint elesésre. Megpróbáltam átvágni a homokon szép lassan. A lábamat nem volt időm kiakasztani már, hanem dőőőltem szépen. Mondanom sem kell, legalább 15 fős közönségem volt
-
Balinov
titán
erről meg az jut az eszembe,mikor agresszív kismalac elvágódik a bringával az utcán,odamennek hozzá a járókelők felsegíteni,megkérdezni ,hgoy jól van-e,erre kismalac: úgyszáloklebazdmegahogyakarok!
elnézést a szóhasználatért elnézést.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Jazzos
őstag
Ki az az Armstrong? Gyík a gyerek, nem lehet komolyan venni. Csak mákja volt ezzel a sok Tour-győzelemmel! Látod annyira megijedt, hogy többet már nem is indul rajta.
Egyébként én inkább Armstrongot követem technikailag, mint Ullrichot, utóbbi nagyon keményet nyom. Én mikor elkezdtem bringázni, akkor voltam elég tapasztalatlan és kezdtem úgy, be is tett a térdemnek kicsit, mert az amúgy is gyári hibás kicsit. Azóta pörgetek ííírdatlanmód. Az Armstrong könyvet is olvastam, sok okosság van benne, pl. amit látok most is sok bringás emberkétől, hogy kanyarban mint a motorosok, ''leteszik'' a belső térdüket, pedig pont az a jó, ha a vázhoz szorítod. Mondjuk meg kell szokni, mert amikor először próbáltam, majdnem firkálás lett belőle. -
Thunder78
őstag
Nos igen ... és ez logikus is, mivel csökkenti kanyarban a légellenállást, ergo nem fogsz akkorát lassulni. Apró dolog, de 100km-en már jelenthet valamit
Majd ha lesz pénzem valami normálisabb brinyeszre, akkor lehet visszaállok én is a tekerésre
Valamikor napi 50-60km-t tekergettem. Csak úgy''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
thaler2
senior tag
válasz Thunder78 #548 üzenetére
Opsz, valamit most benéztem,de nagyon esküvő? hm...én PH-talira gondoltam, azt hittem már most a szept.9.ei talit beszélitek
rádobtam a másik hangfalat is a kimenetre, szól mint a barom Harry Potter dvd-vel most le is checkoltam, jól bírja, remélem nem hal meg erősítő a poti szerint 20%ban van használva.
Aktív témák
Hirdetés
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest