Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz helkis #10252 üzenetére
Hi Csabinho
nem fogod elhinni,de nem wifi,nem ir volt az a rohadt ismeretlen eszköz,hanem asus ATK100 -hoz hiányolta az xp a drivert. Áll. ez felel az FN gombbal való hangerőszabályzásért,lcd beállításokért,stb..6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
Oldallapok fentvannak.8cm-es ex-Foxconn-od az alaplapra van kötve,az szabályozza. azt hiszem, 2,5k RPM-en megy. Az oldallap kb a procihűtő tájékán kb egy 10-12cm-es átmérőjű körben ki van lyuggatva.Azt hiszem,megkérdezem Zoli barátunkat,milyen házhűtői vannak.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
Jóreggelt,szevasztok!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
ftc
nagyúr
Irány vizsga....pfujjjjjjjjj
-
G@ben
addikt
Jó reggelt!
Még mindig nincs senkinek 1GB DDR1-es ramja olcsón?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Balinov
titán
-
stop
aktív tag
védett PDF dokumentumot ki tudom vhogy nyomtatni??
nem engedi másolást sem meg gyakorlatilag semmit sem, minden le van tiltva.
kösz[ Szerkesztve ]
"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
-
Balinov
titán
Hi,nézd meg,sztem ez pont neked való írás!
-
G@ben
addikt
Kietlen a topik, sivár a táj,
a mai munka nekem ó, de fáj![ Szerkesztve ]
-
taylorp
senior tag
Eladó cuccok!
Quantum Fireball 3,2 GB HDD 2k bad sector mentes
Quantum Fireball 20 GB HDD 4k bad sector mentes
Kingmax HC 512 DDR 500 5kEz kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Balinov
titán
-
-
Flow
senior tag
mondjuk az árak horrorok. De megkérdem neked holnap vagy a hétvégén, vannak ismerőseim, akik rendelkeznek plotterrel. Bááár a0 kép... Mondjuk olyat pl lehet, hogy hosszú, de pl nem túl széles. MErt itt a papír rollokban van.
Mit akarsz nyomtatni?
Színes vagy ff?
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
törölt tag
Ha valakinek igényes notebook kell van 1 eladó: HP Pavilion ZV5000
3400+ Athlon 64 proci
512 ram
Nvidia GeForce4 440 Go 64M
Nec DVD+-RW ND-6450A
Toshiba 60GB winyó
Harman Kardon 5.1 hangszórórendszer (brutálul szól!)
SD-MS/PRO-MMC-SM kártyaolvasó
3 USB
Firewire
Gigabit LAN
Wifi
Bluetooth
Eredeti XP Home op rendszerre1,5 éves barátomé volt, vigyázott rá, minimálisan karcos fedlap, pixelhibamentes, exkluzív, nagytudású notebook. Amikor vette 300 ezer felett volt...
Irányár: 125.000 Ft
-
stop
aktív tag
"Semmit, viszont nem foglak bántani" - ... és ezzel lehetőséget nyílt egy hosszabb élet reményére...
őket szeritem megkérdezheted:
győriek
apple print - szeszgári ut (erről nyílik egy rövid zsákutca)
arrabona print - ipari park
wasco trade - szigethy a. - tihanyi á sarok (a panel aljában)
nyek nyomda - szarvas utca (újváros)
szociális foglalkoztató - marcalváros I-en (de ez nem biztos)
egyenlőre ennyi, mert nagyon megíjedtem"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
-
Taki_
tag
-
G@ben
addikt
Hülye kérdés, de a 3,5"-os és a 2,5"-os SATA vinyóknál a csatlakozó ugyanolyan? Az tuti, hogy rámegy a csatlakozó, de kompatibilisek? Még nem volt SATA vinyóm és nagyon nem vágom a témát. Az tuti, hogy a PATA vinyók nem voltak kompatibilisek, de ott a csatlakozó is más volt.
-
Dryman
őstag
válasz #35685120 #10339 üzenetére
Szerencsés kezed van az eladáshoz, mert ugye ebben az árfekvésben Újban is kapsz hasonló tudásut, na jó kicsit több, de a proci tudja ezt a szintet, 2x akkora hdd, 2x nagyobb ram, és az ati mobility vga sem elhanyagolható.....
Ne vedd piszkálódásnak, csak borzalmasan jó árak vannak most notikból, 190-ért már erőgépet veszel Core duoval a kunkordban......
Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest