Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Hát én nem sok jóval biztathatlak, attól függ mi az elvárásod a megjelenitéstől, én az előző kártyámat is megizzasztottam vele (GTR2), ami egy Nvidia 7800-as volt, de ez te rajatd múlik mit állitasz be a kártyádnak, mivel integráltról beszélünk nem sok mindent tudsz rajta, a legjobbakat!

-
lbalog01
tag
hmmm...az első GTR még DX 8.1-volt ez a game DX 9-es, bár a "kártyád" meg DX10-es /de minek../
Szerintem ha a GTR-t le tudtad butítani folyamatos fps-ig akkor az Evo-t is le tudod. A fizikát úgyis a proci fogja számolni, 2 GB ram azért figyeljen a gépben....megnéztem mi is ez a X3100, asszem az utcsó sorban van a lényeg:
» Intel Graphics Media Accelerator (GMA) X3100 small and light
Intel Graphics Media Accelerator (GMA) X3100 is an integrated (onboard) graphic chip on a Mobile Intel 965GM chipset. It is the successor of GMA 950 and features a fully programmable pipeline (supports Aero Glass fully and DirectX 10 with newest drivers). The peformance of the X3100 is clearly better than the GMA 950, still demanding modern games won't run fluently.
szerencsére az EVO kb. 2 éves technikára alapoz......
Esetleg valaki futtatja a RACE 07-et vagy a GTR2-őt integrált vidkarival??????
Ő lenne a magmondhatója mire számíthatsz valójában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Suzuki topik
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest