-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Végigvittem a küldetéseket.
SPOILER:
Sőt, mindkét befejezési opciót is. Elég szomorú mindkettő.
-
WonderCSabo
félisten
Elolvastam az első hszt. Vannak még trükkök amikkel jelentős minőségvesztés nélkül lehet fps növekedést elérni?
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
Már 2 napja átírtam... Úgy látszik, a PH! nem frissítette... Bocsi, azt hittem a Phenomra mondod hogy vegyek helyette újat. Peace.
Egyébként ennél a játéknál igenis elszáll az FPS, és időnként csúnyán leesik.
|*HayHa*|: SP1 fel van rakva? A linken mi volt? A csúnya beszédet mellőzd léci.
-
WonderCSabo
félisten
Srácok érdemes felrakni a legújabb stabil nvidia drivert? (180.84, nekem 180.48 van fenn). Esetleg van egy két tippetek FPS növelésre? (1. hsz-t elolvastam, ott nem volt semmi...)
-
WonderCSabo
félisten
Srácok, hogy lehet picit felgyorsítani a játékot? Az első hozzászólásban írt dolog egy baromság. A drivert felraktam. Mely beállítások gyorsítják be látványosan? (És nem megy annyira a látvány kárára). Nekem 180.48-as driverral közepes beállításokkal 21.5 FPS-t adott a benchmark. Játszható, de nem tuti jó.
-
WonderCSabo
félisten
Srácok, hogy lehet picit felgyorsítani a játékot? Az első hozzászólásban írt dolog egy baromság. A drivert felraktam. Mely beállítások gyorsítják be látványosan? (És nem megy annyira a látvány kárára). Nekem 180.48-as driverral közepes beállításokkal 21.5 FPS-t adott a benchmark. Játszható, de nem tuti jó.
-
WonderCSabo
félisten
Nah végre én is felraktam a játékot. Középmagas beállításokkal 1280*1024-ben szaggatott, de éppen ki lehetett bírni. Most kipróbálom a különböző praktikákat. Hibák nem jelentkeztek nálam!
A Benchmarkokat hogy lehet elindítani?
-
WonderCSabo
félisten
A jelenlegi konfigomon (főleg a procimon), hogy muzsikálna a játék?
-
WonderCSabo
félisten
Az új nVidia béta driver mennyit segít?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #4103 üzenetére
Csak angolul, franciául, spanyolul, olaszul, németül adták ki.
-
WonderCSabo
félisten
Srácok igaz, hogy nem csak ATI, hanem nVidia kártyákon is xarakszik a játék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- RAM topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen notebookot vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/512 SSD/13,5"/FHD+/400nit/onsite garanca
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest