Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
Most a Grand Theft Auto IV: Complete Edition 8,75€ a steam-en. Elég csábító.
-
csana
senior tag
Lenne pár kérdésem:
1: Steamen nem hagyhattam ki a leárazást, így beneveztem egy GTA CE-re. Viszont korábbról olvastam valahol (meg 1. hsz-ben is fel van tüntetve) hogy nemcsak live fiókot igényel a játék (amim van: angolos), hanem a RS oldalán is regisztrálni kell valamilyen community féleségbe. Most vettem először steam-en gamét, és semmilyen "kulcsot" nem láttam sehol most így hirtelen, csak megjelent a 2 játék a játék listámon. Ebből arra következtettem, hogy elég lesz steam-esként csak a "live"-os accountom az online mókához. Vagy tévedek?
2: Jó rég voltam fennt a GFWL-os accomon, és az érdekelne, hogy az ottani live-os accounton belül kell-e valamit alkotni, hogy tudjak online játszani, vagy elég csak "online" lennem, és enged multizni (ahogy a SF4 pl) a játék.
3.: Igaz még külföldiként vagyok regelve a "live" accounton, de ha jól tudom pár hónapja már nálunk is van ez a szolgáltatás. Át akartam "honosítani" (ingyen ms pontok végett is), viszont valakinél olvastam, hogy továbbra sem engedte fel a rendszer magyarként. Most hogy itt a GT4, hagyjam a külföldi-n a live accountom, vagy nyugodt szívvel "honosíthatom" (és nem lesz fennakadás)?
Előre is köszönöm!
szerk: remélem nálam is eldöcög valahogy natívba a game (1280*1024)
[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
válasz Mariann294 #26037 üzenetére
Itt írtak róla:
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/matol_van_magyar_xbox_live -
csana
senior tag
Üdv ismét. Picit megrekedtem a live acc résznél.
Korábban már alkottam ilyen live accountot. Erről Street Figter 4-ezgettem, meg live messenger (msn) is ebből táplálkozik. Nagy ímmel ámmal megjött "hozzánk" is a live szolgáltatás, és most hogy lassan de biztosan végez a steam a gta4 töltéssel gondoltam honosítom a live accomat. Felugrok a már említett honlapra, és ez fogad mikor próbálok loginolni:"Jelenlegi Windows Live ID azonosítója már nem érvényes. Hozzon létre egy új azonosítót a Windows Live szolgáltatásaiba való bejelentkezéshez. Ha felvett ismerősöket a Windows Live Messenger programban, a rendszer automatikusan áthelyezi azokat az új Windows Live ID azonosítójához tartozó fiókba."
Ezeken a kijelentéseken viszont meglepődtem, mivel simán msn-ezgetek, SF4-ezgetek (játékon belül fellépegetek a live-ra) a jelenlegi accountommal is. Értek én a szóból hogy "nem érvényes", meg "hozzon létre egy új..", viszont akkor miért enged fel az MSN, meg a SF4 is a live-ra.. :S
Tudom hogy nem nagy vasziszdasz új live accot létrehozni, de speciel én meg szeretném tartani a jelenlegi email címem a live-hoz.. Sőt, miért nem ajánlja fel mondjuk hogy "megújítjuk" az érvényességét az accountomnak, és akkor mindenki boldog lenne. De valamiért ez az opció nincs.Valaki járt hasonló cipőben, netán tudna tanácsot adni, hogy mikét lehetne jól ki jönni a dologból? (Persze legrosszabb esetben hozok létre új live accot, csak hátha van valami megoldás)
Teasüti: Hivatalosan benne vagyunk a támogatott országok listája között. Ettől függetlenül én is kiváncsi lennék arra hogy minden zökkenőmentesen funkcionál-e a magyar live-on.
[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
Érdemes "átemigrálni" magyar live rendszerbe? Van itt aki átmigrált és működik a magyar régióból a gta multija?
Szerk: Vagy ha most szépen beírom a gta4 kódot, akkor ha netán később migrálok át, akkor simán megmarad minden?
[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
Valamiért néha random előjön a "kinti" kurzol is a játék alatt.. elég zavaró. Van erre valamilyen gyógyír?
-
-
csana
senior tag
Az előfordulhat hogy steames verziónál, ha letörlöm a kieget, akkor elveszhet a mentés az alap verzióban? Egy ideje parlagon volt a játék, és mivel kellett a hely, leszedtem a ELC részét (mivel még az alap sztorival sem végeztem). Ez még korábban volt, és nem is nagyon játszottam azóta GTA-val. Nemrég akartam folytatni kalandozásaimat, viszont belépés után valamiért új játékot indított a game. Az indításkor picit szenvedett a rockstaros/live-os bejelentkezéssel, de aztán belépett. Erre bent ülök a rokonnal egy járgányban a játék elején.
Lehet hogy valamit benéztem, és amíg szenvedett a live/rockstar beugróval félreklikkelhettem, vagy ilyenkor lehet még valami trükközni?
-
csana
senior tag
Nálam is szarakodik a live. Igaz a korábbi problémám valahogy magától megoldódott (save game dolog), viszont most a live játssza el azt hogy bármit csinálok csak 2. próbálkozásra hajlandó belépni. A 2 próbálkozás között nem történik semmi (csak eltelik fél sec). Mindkettőnél töltöget, csak az eredmény más. Fura.
-
csana
senior tag
Nincs valakinek véletlenül kéznél egy használati útmutató a gamehoz? A steram nem valami segítőkész, a gugli sem ad hirtelenen letölthető opciót.
Szereztem gránátokat, de valahogy sikeresen csak a bokámig sikerül elszórni, aztán meg menekülés közben persze hogy belefutok a golyózáporba. -
csana
senior tag
válasz FoxiestFox #29770 üzenetére
Ez még menne, de ha fedezékben vagyok (mondjuk a vállamig kitakar egy valami), akkor jól nekicsapja annak ami mögött bujkálok. Na de majd még gyakorlom..
-
csana
senior tag
Üdv!
Kedvet kaptam ismét végigtolni a GTA4-et, viszont valami gixer miatt nem tud belépni a Live-ba. Connection errort ír ki, pedig nincs baj a nettel.
Az Xbox oldalán be tudok lépni az accountomba, csak a kliens nem működik, illetve a játékon belül sem (ahol bár megpróbálja letölteni a profilomat, de nem sikerül).
Olyasmit olvastam a neten hogy turkálni kellene a routerba, és ilyen olyan portokat nyitni a játéknak, de korábban sem volt ezzel gond, ráadásul másnál nem oldotta meg a port nyitogatás sem ezt a problemát.Tudnátok ezzel kapcsolatban tanácsolni valamit?
-
csana
senior tag
válasz Rendo84 #34421 üzenetére
A tűzfal nem fogja meg, valami más lehet a gond. Viszont már ott tartok, hogy el sem indul XD. A rockstar sc belépés után egyszerűen mintha kilőttem volna a játékot. Se hibaüzi, sem fagyás, egyszerűen nem történik semmi a továbbiakban. A live-ot újra telepítve is nyafog, hogy kell neki a beléptető asszisztens vagy mi a fene (ezen egy jót röhögtem, hogy külön segédprogram kell egy sz*ros live bejelentkezéshez), de miután leszedi, majd feltelepíti, nem történik semmi.. Szóval felinstallálta, de semmi nyoma a programok között, vagy akár az indítópultban ennek a Sign-in Assistant-nak.. Egyelőre feladom, mert nincs kedvem ezzel szöszölni, hamarosan újra rakom a rendszert úgyis..
Az egészben az a leg röhejesebb, hogy eredeti példánnyal szívok ennyit (ami már nem kevés javítást kapott)..
-
csana
senior tag
válasz Rendo84 #34461 üzenetére
Nálam is ezt produkálta a játék, mármint hogy se kép, se hang, csak egyszerűen mintha el sem indítottam volna (rockstar club-os képernyő után). Én egyelőre nem is foglalkoztam vele, mert hamarosan új oprendszer kerül fel, viszont az érdekes, hogy ennyi sok kacat kell win 7 alá, hogy tudja a dolgát..
Egyébként nekem telepítés után elindult a játék, csak nem engedett belépni a live accba (megszakadt a profil letöltés).. Ezután kiléptem, felraktam a live klienst hátha segít, ami meg nem tudta frissíteni kapcsolati hiba miatt.. Ezek után produkálta a játék a fenti hibát..
-
csana
senior tag
válasz JoolsNOS #34475 üzenetére
Sajna most semmi nem indul, ami szükséges lenne a játékhoz.
Mármint maga a GTA IV megadta magát, a live kliens nem indul (ami átalakult Games For Windows market-place-é), és mlg egy Win Live ID sign in assistant-ot is szeretne felrakni a Marketplace, hogy az megoldja, de installnál nem történik semmi. Az első hsz-ben írtakat még nem zongoráztam végig, de majd kerítek rá időt.. Remélem mihamarabb steamworks-ös lesz a gta4..[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
Nagy nehezen életet leheltem a GTA IV-be, viszont most a felbontással vannak problémáim.
Hiába állítom át natívra a játékot, és húzom fel picit a részletességet, a játékból való kilépés után elveszíti ezeket a beállításokat. Játék közben minden okés, akadás mentesen fut a játék. Következő alkalommal meg állíthatok ismét mindent feljebb, mert alacsony felbontással, és részletességgel indul. A játék az állásokat menti, valamiért csak a grafikai beállításokat nem szereti megtartani.Amit eddig próbáltam sikertelenül:
-- A steam így indítja a játékot: "-nomemrestrict -norestrictions"
-- GTA IV Settings mappájából kiszedtem a "SETTINGS.CFG" file-t (ami persze mindig újra generálódik indítás után)Valakinek valami egyéb ötlet erre a problemára?
-
csana
senior tag
válasz Woodslave #34509 üzenetére
Hát én nemrég rágtam át magam a problemákon, szóval frissek az élmények.
Steamen van meg a játék, és miután indítottam, a rockstar club-os menü után csak kinyomott az asztalra, és nem indult. A Live volt a bibi amit kész gyötrelem volt elindítani.Nekem 64-bites Win 7-el így jött össze:
1. Un-installáld ezeket:
* Microsoft Games for Windows - LIVE redistributable and Marketplace
* Microsoft Silverlight
* összes Microsoft .NET frameworks-öt
Majd restart.2. Rakd fel ismét ebben a sorrendben (a Miscrosoft oldaláról letölthető legfrisebb verziókat):
* Microsoft .NET framework
* Windows Live ID Sign-in Assistant
* Microsoft Silverlight
* Games for Windows MarketplaceNálam ezek váltak be, igaz a .NET framework installálásnál előjött ez a hiba hogy "HRESULT: 0xc8000222", és ezt meg ezzel tudtam elhárítani (ezek után az összes win 7 frissítést le fogja szedni ismét készülj fel rá):
1/ Start. Run. Type "cmd"
2/ Type "net stop WuAuServ" ( stop Windows Update). Then close
3/ Go to C:/Windows
4/ Find and Rename folder "SoftwareDistribution" ---> "SDold".
5/ Do step 1/ again
6/ Type "net start WuAuServ" ( restart Windows Update).
7/ Install NFW4 again.Szóval nem igen volt ingerenciám nekiállni, de eztán rászántam magam, és nagy nehezen összejött..
szerk: ja igen, ezek után a felbontás változtatást nem tudta eltárolni a játék, de ez valahogy megoldódott (korábbi hsz-emben leírtak valamelyike segíthetett, bár tegnap még nem tárolta el a grafikus változtatásokat..)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- PlayStation 5 Pro teszt
- Spórolós topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest