Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyilvan sokat nem erek vele, ha csak en nem veszek felkesz early jatekot, ha masok sokan megveszik es leokezzak
ilyen ertelemben igazad van, hogy "kialakult egy mindenki számára elfogadható rendszer".nekem az Assetto/Wreckfest jo tanulsag volt, ill. most a PMR egy kicsit mashogy szinten.
amugy masokkal ellentetben en Ian-t egyre inkabb megkedveltem, mikozben masok egyre jobban meggyuloltek
nekem szimpatikus volt, amit probalt megvalositani a PMR-el, ill elotte a PC1/2-vel. a sok kamu azeert fajt.(sot nekem a PC3 is tetszik es bar oriasi hiba h sima szamozott resz neven jott, megertem ha a kiado probalta penzre valtani a megvett licenszeket... NFS Shift3-kent perfekt lett volna
)---
mod palya : belegondolni is faj, h jol fogyo jatekkent mi minden lehetett volna a PMR
imadom a fantasy palyakat, ezek adjak egy jatek igazi valtozatossagat. mara persze meg a forza/granturismoban is ritkak lettek
de tudom h a szimesek inkabb mennek otezredszer is SPA-ban, mint egy uj palyan elsore...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xbox Series X|S
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ilyen ertelemben igazad van, hogy "kialakult egy mindenki számára elfogadható rendszer".
nekem szimpatikus volt, amit probalt megvalositani a PMR-el, ill elotte a PC1/2-vel. a sok kamu azeert fajt.(sot nekem a PC3 is tetszik es bar oriasi hiba h sima szamozott resz neven jott, megertem ha a kiado probalta penzre valtani a megvett licenszeket... NFS Shift3-kent perfekt lett volna
imadom a fantasy palyakat, ezek adjak egy jatek igazi valtozatossagat. mara persze meg a forza/granturismoban is ritkak lettek