Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

válasz dino_m #342 üzenetére

nyilvan sokat nem erek vele, ha csak en nem veszek felkesz early jatekot, ha masok sokan megveszik es leokezzak :) ilyen ertelemben igazad van, hogy "kialakult egy mindenki számára elfogadható rendszer".

nekem az Assetto/Wreckfest jo tanulsag volt, ill. most a PMR egy kicsit mashogy szinten.

amugy masokkal ellentetben en Ian-t egyre inkabb megkedveltem, mikozben masok egyre jobban meggyuloltek :D nekem szimpatikus volt, amit probalt megvalositani a PMR-el, ill elotte a PC1/2-vel. a sok kamu azeert fajt.(sot nekem a PC3 is tetszik es bar oriasi hiba h sima szamozott resz neven jott, megertem ha a kiado probalta penzre valtani a megvett licenszeket... NFS Shift3-kent perfekt lett volna :D )

---

mod palya : belegondolni is faj, h jol fogyo jatekkent mi minden lehetett volna a PMR :( imadom a fantasy palyakat, ezek adjak egy jatek igazi valtozatossagat. mara persze meg a forza/granturismoban is ritkak lettek :( de tudom h a szimesek inkabb mennek otezredszer is SPA-ban, mint egy uj palyan elsore...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés