Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dino_m
őstag
Én nem bántam meg, ennek ellenére se, hogy megvettem.
Igen egy EA olcsóbb és évekig is eltart mire azt lehet rá mondani, hogy már jó, használható. Ott az AMS2. 4-5 év kellett a mai állapotához és még nincs karrier és még mindig javítgatják, fejlesztik. Viszont a legjobb VR van benne az összes általam kipróbált/birtokolt szimhez képest. Az igazság az, hogy Ian Bell és szinte ugyanez a csapat csinálta az AMS2 és a PC2 VR-t is, tehát van ok az optimizmusra, hogy végül ebbe is egy jó VR kerülhet. Az ACE menetrendje is csúszik, de ott is rendben vannak az alapok.
A PMR-ért kifizettették egy teljes játék árát és most rajtuk a nyomás, hogy teljes erő bedobással készre hozzák. Csak azt akarom mondani, hogy számomra mindegy, hogy egy EA-ra várok évekig mire 1.0 lesz vagy egy 1.0-nak mondott játékra várok, hogy tényleg 1.0 legyen. Ennek ellenére nekem tetszik, az alapok jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest