- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
válasz
Har_melin #4156 üzenetére
A patchlogból, ez többeket érdekelhet:
"Increased Repuation Bonus from faction Mandates and Warrants to 200%."Lehet ez zavart meg titeket, a patch és a Loyalist pack elvileg együtt jön (fentebb azt írtam egymás után, azt én értettem félre):
"You can expect Loyalist Item Pack 3 to be available mid-February alongside v1.2.0.4"2024.02.25-én lesz 8 éves a játék!
2024.02.26. Jön a következő Grim Misadventure. Lehetségesnek tartom, hogy mondanak egy körülbelüli megjelenést. Ha mást nem devstreamben ami nyilván lesz valamikor.
2024.02.27. Grim Dawn Loyalist Item Pack III és ezzel még a patch.+ amiért úgy gondolom, hogy később jön a kieg az az, hogy az előző kettő megjelenése előtt hónapokkal mentek a devstreamek. Ahogy egyre jobban haladtak a játékkal, fedtek fel belőle dolgokat. Nem hiszem, hogy kihagynák ezt a hagyományt.
Az utóbbi időszakban az 1.2-es patch és a kieg bejelentéses videón kívül a Farthest Frontierről voltak csak videóik."V1.2.0.4 is largely focused on bug fixes, but there’s a few other interesting changes in there before the v1.2.1.0 playtest begins in March:"
Pár frissítés a sok közül:
Version 1.0.0.0 ez volt a megjelenés, amikor kijött Early Accessből
Version 1.0.0.5 Crucible - ez a patch hozta az aréna módot
Version 1.0.2.0 Ashes of Malmouth - első kieg
Version 1.1.1.0 Forgotten Gods - második kieg
Version 1.2.0.4 jön most.
Ha a fentebb említett v1.2.1.0 az új kieget előtti patch lenne... a playtest márciusban kezdődik, és hónapokig szokott tartani. Ha nem ez a patch hozza majd akkor szerintem a következő.A másik játékuk, a Farthest Frontier elvileg a nyáron jön ki.
Nyilván mások dolgoznak rajta.
Szóval várhatóan ez is egy jó év lesz a Crate Entertainmentnek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egér probléma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- További aktív témák...
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged