Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Na most tettem el a játékot pihenni, tegnap kicsit berágtam Port Valburyben. Konkrétan azt se látom, hogy honnan becharge-olt egy mob és belestunolt a zöldbe... Már így is feszült voltam, mert a célkereső zöld takonytól idegbajt tudok kapni (tényleg, az mi a franctól spawnol?
), erre jön ez a dög és pont akkor talál meg...
Mióta átmentem ultimate-ra egyébként is egy csomó dolog van amit idáig észre se vettem, de idegesít. Mint mikor azért tartott egy boss másfél percig, egyhelyben állva, mert a falon keresztül egy totál más helyről gyógyította valami mob. Amit utána jó egy perc volt megtalálni. Meg amikor én nem tudom lőni a mobot, mert ott a kerítés/korlát/bokor, de ő simán tud engem.Különben sem értem a játék rendszerét. Hiába minden ellenállásom maxon, berobog egy abomination (vagy mi a neve annak, ami a kristály helyén kelhet ki) és van, hogy oneshotol. Ha szerencsém van akkor "csak" 20% HP-ra üt le. Meg amit már írtam, néha kapok olyan bleedinget, hogy 3 sec alatt lepörög a HP-m. Egy sima mobtól, maxos resisttel... Kösz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), erre jön ez a dög és pont akkor talál meg...