- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
Amikor valaki végképp nem bír magával (és az eddigi menet(-ek) alapján tudom, h gyorsabb vagyok nála, csak direkt feltart -esetleg honfitársának előnyére(?)-), ott a hintázós módszert szoktam alkalmazni! nem mindig, de általában úgy kb. 10-8* bejön!
A 2.-3. irányváltás után el szokták veszteni a fonalat, vagy annyira figyel szerencsétlen, h merről "próbálok" előzni, h elfelejti azt, h: Jön a kanyar! Úgy száll a falba, h öröm nézni! Széles mosoly azért ki szokott ülni az arcomra olyankor!Pl.: Ebben a videóban (is) van olyan 01 : 40 - 01 : 52 között:Race Driver GRID 2 2013-12-24 FullHD.
+jegyzés: Ha az elejétől nézed, akkor az is kiderül, h miért történt, ami történt!

-
privacy99
senior tag
Igen, ez mindig így van

Alapvető szabály a játékban, hogy mindig az jön ki jobban a dolgokból, aki k*csög.
Mostanában sokszor kipróbáltam a lökdösődő/szivató játékosok stílusát, és sokkal jobb, nagyon sok előnyhöz lehet jutni így. Aki melletted van kilököd, aki előtted van kanyarban beleszállsz (őt használod továbbhaladásra), rajtnál akit csak lehet kilököd (a legjobb ha tömegkarambolt okozol).. stb.
Ez a készítők hibája, hogy ennyire a sz*patásnak kedvez a játék, sajnos rengetegen csak így játszanak.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Marathon (2025)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A 2.-3. irányváltás után el szokták veszteni a fonalat, vagy annyira figyel szerencsétlen, h merről "próbálok" előzni, h elfelejti azt, h: Jön a kanyar! Úgy száll a falba, h öröm nézni! Széles mosoly azért ki szokott ülni az arcomra olyankor!