Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
buktagt540
üzenetére
Tűzfal? Vírusírtó?
(#6021) Sk8erPeter: Lehet velem vitatkozni erről, és szívesen folytatnám, de te is írtad: a modik előbb utóbb megunnák. Bár nem hiszem, én tiszteletben tartom a fórumozás szabályait és csak minimálisan offolok, de ez olyan téma, ami nem maradna minimális keretek között. Érted?
Egy percig sem állítottam, hogy esetleg nincs igazad, csak nekem azt a jelenetet kritizálni szőrszálhasogató, mikor abban a filmben van nagyobb ordító baki is. Az ilyen jellemző, hagyományos Hollywoodi kliséken én már fen sem akadok, ha nem mondtad volna, nem is emlékeztem volna így rá.
Egyébként meg visszakanyarodva: valakinek tudni kell abba is hagyni.A kiegészítős témát ne kezdjük el megint. Ha itt vagy ott visszaolvasol, ha tényleg konstruktívan állnak hozzá, akkor arra én is úgy szoktam reagálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy percig sem állítottam, hogy esetleg nincs igazad, csak nekem azt a jelenetet kritizálni szőrszálhasogató, mikor abban a filmben van nagyobb ordító baki is. Az ilyen jellemző, hagyományos Hollywoodi kliséken én már fen sem akadok, ha nem mondtad volna, nem is emlékeztem volna így rá.