Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
Ez egy nem drága ház általános feladatokra, és nem játékos gépnek való...
> Első gondom: kevés vinyóhely
Egy winyó bőségesen elég egy gépbe. Nekem most egy másfél terás ketyeg benne> Második gondom: CD megoldása ellehetetleníti a kis DVD-k / CD-k belehelyezését(eddig 3x kellett darabjaira szednem a DVD írómat emiatt)
Ez tény... sajnos ez nagy hibája a rendszernek, de nem a ház nevére írható, hanem a DVD meghajtókéra. A legtöbb DVD meghajtó fel van készítve arra, hogy 90°-kal elfordítva fogod beszerelni, egyes fekvő házakban eleve úgy van kialakítva a helyük... akkor, kérdem én, miért nem lehetett ezt megoldani a 8cm-es lemezekre is?> Harmadik gondom: Túl rövid, nem tudok bele új videókártyát venni így.
Nem játszós ház... 880G chipset videovezérlője jelenleg teljesen elég a legtöbb dologra: HD tartalomra és egyszerűbb grafikájú casual játékokra is.> Negyedik gondom: Vincseszterek túlmelegednek, így kellett vennem egy vinyóhűtőt.
5400RPM-es winyót kell beletenni, abból is egy elég.> Ötödik gondom: DVD-hez megy az IDE kábel, de a hely ahol ki kell vezetni nagyon kényelmetlenül van megcsinálva.
Nem szereled minden nap, háromévente egyszer meg kibírod, hogy odakanyarítod a kábelt
> Hatodik gondom: Nehéz szerelhetőség
Az. Mivel kompakt ház. De cserébe nem lóg ki az íróasztal alól.> Hetedik gondom: DVD nyitó mechanika teljes átalakítást igényelt a DVD írómon
Az én Asus írómhoz teljesen jól illeszkedik, fura...> Nyolcadik gondom: nem jó a légterelése
Persze, mert nem 300W-ot zabáló erőműre lett kitalálva. Egy hagyományos procit alaplapi videovezérlővel teljesen jól kiszolgál.> Kilencedik gondom: Villog a kék a tetején néha
Nekem is, ezt tényleg nem tudom másra fogni> Tizedik gondom: Kegyetlenül gagyi anyagból van, például az előlapja nem is illeszkedik rá szépen
Az enyém jól illeszkedik -- akkor tud elállni, ha valamelyik kábel az optikai drive és az előlap közé, vagy a ház és az előlapot tartó pöckök és bordák közé keveredik.> Tizenegyedik gondom: Nehézkes előlap levétel.(Wi-Fi antenna dugójával lehet szinte csak benyomni a pöcköket)
Nem kell benyomni a pöcköket, alul van egy nyílás, ott belekapaszkodsz és letéped róla.> Tizenkettedik gondom: rezonálásra hajlamos
Nálam nem rezonál... minden vékony lemezoldalú ház rezonál, ha gyenge minőségű ventilátorok, vagy 7200RPM-es winyó kerül bele. Olcsón nem kapsz olyan házat, amit ne rángatna be egy 7200RPM-es winyó... Hozzá kell tennem, hogy nekem jelenleg egy 5400RPM-es winyó, a tápban egy S-Flex venti és az atom procin és a mellette lévő chipseten egy közös 8cm-es venti képezi az összes mozgó alkatrészt a gépben, ez utóbbi olyan 3-400RPM-en megy, alig forog (atomhoz meg a chipsethez pont elég, 40°C környékén tartja őket).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest