Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Den Hadnagy
üzenetére
Floyd rose tremolós gitár ennyi pénzért? Az álmoskönyv szerint ez semmi jót nem jelent. Az olcsó libamezeket amúgy sem szokták preferálni.
Itt láthatsz róla (jó)pár véleményt amúgy: [link] de azt tartsd szem előtt, hogy itt általában mindenki agyondícséri a saját gitárját, szóval néha úgy érzem, az itteni review-eket olvasva, hogy csak remek és még remekebb gitárok léteznek, pedig...Én a floyd rose tremolós helyett sokkal inkább fix hidas gitárt keresnék a helyedben, ennyi pénzért gyakorlatilag Cort KX5-öt vehetsz újonnan (és újonnan ennyi pénzből alighanem ez az abszolút best buy), használtan meg fene tudja miket, nézz körül, mielőtt bármit is veszel.
Amúgy erősítő teszteket is érdemes itt nézni, pontosabban felhasználói véleményeket: [link] de mondjuk én egy pár ezrest rádobnék egy MG-15-re, nem a 15W miatt, hanem a nagyobb hangszóró miatt. Amúgy miért ragaszkodsz a Marshallhoz?
Bár szerintem egy Line 6 Spider IV 15 kb. a minimum, ha már tízezreket költ az ember erősítőre... de ez személyes vélemény és leginkább ilyen-olyan felhasználói véleményekből jött át nekem, plusz az a Marshal, amikor hallottam hangszerboltban, egyáltalán nem győzött meg - a Line 6-ot sajnos viszont nem hallottam mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár szerintem egy Line 6 Spider IV 15 kb. a minimum, ha már tízezreket költ az ember erősítőre... de ez személyes vélemény és leginkább ilyen-olyan felhasználói véleményekből jött át nekem, plusz az a Marshal, amikor hallottam hangszerboltban, egyáltalán nem győzött meg - a Line 6-ot sajnos viszont nem hallottam mellette.