Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ger_man
senior tag
válasz

Renato1993

üzenetére
						Szia,
Nos először is az alaplapi leírás kell neked, ott meg tudod nézni melyik "tüske", melyik (vagyis mit hova kell dugnod, be lesznek számozva, az alaplap leírásában)
És ezután rádugdosod oda ahova kell őket... szerintem az AC'97 leírás szerint, bár az igazat megvallva, nem tudom hogy az EAR az micsoda kar lenni... mikrofon, vagy valami plusz hangszóró kimenet (talán 5.1ről -> 7.1-re) de tényleg nem tudom...
Lényeg ami lényeg, az AC'97 leírás szerint csináld és EAR nélkül, szerintem működni fog.
Ha van valami csipeszed, azzal könnyebb rádugni őket, ha nincs akkor ki kell venned az alaplapot, én is mindig ezzel szívok

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
 - HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
 - Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
 - BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
 - LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő