- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HULK89
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P Alaplaphoz és AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition processzorhoz milyen Memória passzolna a legjobban amit támogat is a GIGABYTE Alaplap ?
4GB Memória kellene szóval ha valaki tud esetleg segíteni a döntésben azt megköszönném, mert komplett új gép vásárlása előtt "vagyok", és a Memóriából nem tudom biztosra, hogy melyik lenne a megfelelő, és még nem találtam ezzel kapcsoltban semmi konkrét infot.
Eddig ezeket néztük ki : KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1800Mhz CL8 KIT 1db vagy KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1600Mhz 2db, de nem biztos, hogy az Alaplap támogatja őket, illetve, hogy ezek a legjobban passzolnak.
Szóval azt szeretném, hogy olyan Memóriát/Memóriákat mondjatok ha lehet, ami 100%-k, hogy passzolni fog ehhez a konfighoz.
Köszi a segítséget előre is!Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest