- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HULK89
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P Alaplaphoz és AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition processzorhoz milyen Memória passzolna a legjobban amit támogat is a GIGABYTE Alaplap ?
4GB Memória kellene szóval ha valaki tud esetleg segíteni a döntésben azt megköszönném, mert komplett új gép vásárlása előtt "vagyok", és a Memóriából nem tudom biztosra, hogy melyik lenne a megfelelő, és még nem találtam ezzel kapcsoltban semmi konkrét infot.
Eddig ezeket néztük ki : KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1800Mhz CL8 KIT 1db vagy KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1600Mhz 2db, de nem biztos, hogy az Alaplap támogatja őket, illetve, hogy ezek a legjobban passzolnak.
Szóval azt szeretném, hogy olyan Memóriát/Memóriákat mondjatok ha lehet, ami 100%-k, hogy passzolni fog ehhez a konfighoz.
Köszi a segítséget előre is!Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dolce Gusto
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LTE frekvenciák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest