Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Ghostolás (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#2335) Gaben01


Gaben01
őstag

Hali!

Egy kis segítség kellene.Van 3db hdd-m,ebből az egyiken 2 partíció -> rendszer a másik a torrentek. Win7 x64 van fönn,úgy van beállítva,hogy 10 perc után lelövi a nem használt vinyókat (így éjszaka a 3ból csak 1 megy,amin a rendszer+torrentek vannak).
A napokban landolt nálam 2db 64GB-os ssd tesztre,egyelőre barátkozok/ismerkedek velük.Az elképzelés a következő: a 2db ssd raid0 a rendszer lenne és mellette a másik 3db hdd megmaradna adattárolásra,de szeretném megtartani a mostani win7-et is (nem tudom meddig lesznek nálam az ssd-k,így nem szeretném likvidálni a jól működő rendszerem).
Tegnap meg is csináltam a raid tömböt,majd telepítettem a win7-et (közben végig le volt húzva a 3 hdd).Majd mikor ezzel végeztem egy restart után visszaraktam a hdd-ket is,és elkezdtem a drivereket,alkalmazásokat telepíteni,ment minden hibátlanul,de késő volt,nem végeztem az egésszel.
Ma reggel kellett volna nyomtatnom és kellett egy olyan alkalmazás,amit még nem telepítettem az új rendszerre,úgyhogy a hdd-ről szerettem volna bootolni a régi rendszerrel.Csakhogy koppantam,kékhalál,sikertelen javítás.Jó fél órámba került visszahozni a rendszert.
Éppen ez miatt egyrészt szeretnék egy mentést csinálni a rendszer partícióról (win7 x64),a norton ghostot vagy mást ajánlotok?
Másrészt az megoldható-e,hogy a jelenlegi rendszert klónozom a raid tömbre és megúszom a telepítés procedúráját?

[ Szerkesztve ]

http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Ghostolás (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.