- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
d(-.-)b
csendes tag
Üdv!
Lenne egy nagy problémám.
Paragon partition managerrel töredezésmentesitettem a meghajtom. 320gb WD, 2 particio, c:20Gb rendszer,d: adat. c: nagyon töredezett volt, windozos töredezés mentesitő nem tudta helyrerakni, paragonnak sikerült, gondoltam akkor d:-n is megcsinálom. este elinditottam, reggelre ugyanott volt. Nem reagált se esc-re se ctrl+c-re. Vártam, de semmi változás. Reset.
Rendszer feláll, látszolag minden ok. Aztán hidegzuhany, egy rakat előadásfelvételem, kép stb használhatatlan, lejátszhatatlan. Windoz töredezettségmentesítő azt irta ki h nem tudja a d: bazergálni amig nem futtatom a chkdsk /f parancsot. Lefuttattam, dolgozott. Változás anyi lett, hogy a rossz fájlok vagy megmaradtak és 0 méretüek lettek, vagy el is tüntek.
Kérdés:
Lehet itt valamit csinálni hogy visszanyerjem öket? Mert sajnos sok gb olyan felvétel veszett igy oda ami már a neten nem elérhető... és egy csomo saját dokumentum.
GetDataBackkel probálkoztam,de igazábol nem ugy tünik hogy találna akármit is... amit visszaállithatna.
Köszönöm mielőbbi válaszotok.
ciao
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Battlefield 6
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest