- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
JetiRulez #53 üzenetére
Kösz a választ. Akkor mégsem halt ki a topik.
Azóta végül abban a sorrendben tanultam meg, ahogy az általam linkelt képen van, de az utána lévő a kép ALATTI hozzászólásomban lévő módosításokkal. Tehát így:
Így a legkényelmesebb. Az Alt billentyűket pedig természetesen hüvelykujjal, ahogy azt kell.
De felmerült egy újabb probléma: ha egérért vagy valami másért nyúlok, majd visszatérek a billentyűzetre, akkor a JKLÉ gombokra nehezen talál vissza magától a jobb kezem. Hiába a pöcök a J-n, lassú a visszaállás. Erre valami praktika?
Ami téged illet, nem értem hogyan nyomsz Ú helyett Insertet. Egész máshol vannak. Talán valami spéci billentyűzeted van. Én még csak kb. fél éve tanultam meg a gépírást, teljesen önállóan, 1 kivételével ingyenes programokkal és leírásokkal. Vannak hibás berögződéseim, amiken csiszolni kell, de így is megérte!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel