- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
Aktív témák
-
csizzah
aktív tag
A képekre én is kínáncsi lennék.
-
csizzah
aktív tag
Up!
-
csizzah
aktív tag
válasz
Lotusomega #279 üzenetére
Szerintem mindent jól csináltál, a trafóhoz én nem nyúltam egyáltalán, anélkül is szuper lett a hangja, szerintem minden a fekete doboz kitömésén múlik, nekem ott szelelt a legjobban.
Amúgy a basszus azért jóval szebb lett, de azért még mindíg nincs közel a Hi-Fi hangzáshoz, lehet h te túl sokat vártál?
Ha van jobb hangkártyád mindenképpen cseréld ki. -
csizzah
aktív tag
Én is kipróbáltam, háát.., mit mondjak, én mindíg azt hallottam jobbnak, amit éppen rádugtam, vagy ötször átcseréltem a kábeleket, de igazából nem hallottam számottevő különbséget.
Igaz annyi különbség volt, hogy ha alapállásban teljesen felcsavartam a hangerőt(nem zenehallgatás közben) akkor a 3*RCA-Jack kábellel hangosabb volt a búgás-súgás~erősebb volt a jel?
Ez már szerintem ilyen marad, bármit csinálunk vele számottevő javulásra nem számíthatunk(Krila tuningja persze azért sokat dobott rajta)
Majd gyűjtögetünk egy kis pénzet, aztán jöhet valamilyen igazi hifi erősítővel bazi nagy hangfalakkal, ahogy kell. -
csizzah
aktív tag
Szerintem próbáld ki előtte, ha a szivacs ragasztáshoz akarod használni, akkor egy kis darabot ragassz fel vele v hova, tömítéshez pedig csorgasd rá valamilyen kábelre előtte.
Egyébként nekem tömítésre nem volt szükségem mindkét kábel körül szépen körbe volt csorgatva, de azért körberagasztottam jó erös ragasztószalaggal, hogy még véletlenül se... -
csizzah
aktív tag
Javaslom próbáld ki előtte v milyen műanyagon, de egyébként nem igazán kell műanyagra ragasztani semmit, kivéve ha a fekete dobozra is akarsz vattát, vagy szivacsot rakni. Hogy a szivaccsal hogyan viselkedik az más tészta, de abból is javaslom próbálj ki belőle egy kis darabon.
Én egyébként semleges szilikonpasztát használtam (műgyantát sehol nem találtam, pedig megnéztem pár helyen) az egész jól bevált csak egy kicsit lassan kötött, amúgy ez tömítésre is jó ha szükség van rá.
-
csizzah
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nem tudja véletlenül valaki h Fehérváron hol tudnám beszerezni a szóban forgó vattát, ill. a hangfalszivacsot?
Előre is köszi.
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- E-roller topik
- NIOH
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest