Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Lord Takeda
csendes tag
Helló Srácok!
Átolvastam az egész topicot, és szeretném én is megcsinálni. Ijesztő viszont az, hogy a fekete dobozba, meg a trafó alá is kell vattát nyomni. Nem értek hozzá, de ha egy vezetőben áram folyik (és nem nulla az ellenállása, legalábbis én nem használok szupravezetőt itthon), akkor az fel is melegszik, tehát hűlnie kell. Szóval nem szokott túlmelegedni a cucc? Mert ha megcsinálom, és szétég benne valami, akkor cseszhetem a garanciát... És mennyivel jobb a hangja? Úgy fullosan, a rézdrótos tuninggal meg az új hangfal szivacsokkal együtt?
Aktív témák
Aktív témák
- EAFC 25
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest