Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
legenda
válasz balintka #1191 üzenetére
nekem ASUS/EN8600GT/2DHT/256M van :
[link]
korábban tényleg nem volt annyira kiemelkedő az asus ''saját'' hűtése, de ezen már aránylag halk, ellenben nagyon hatásos hűtés van. alapban 50 fok a hőmérséklete, és nekem 55 fok felé még nem ment akkor sem, amikor hajtottam! (igaz jó a ház hűtése is)
mellesleg még a vista ultimate is mosolyog vele...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nagyatt
tag
válasz balintka #1209 üzenetére
Nekem tök halk a hűtés nem tudom más 8600-aknál hogy működik de én kaptam hozzá egy úgynevezett expert tool progi és azzal tudom állítani hogy én állítsam be a venti sebességet vag yő automatikusan szabályozza a melegedés arányában.Amúgy ezt a karit én is úgy rendeltem mert boltban nem nagony sikerült találnom.Én is gondolkoztam Asus-on, de meggyőzött ez a golden sample kiadásm, valahogy minőségibb terméket sugall.Aztán lehet csak marketing fogás.Mindenesetre eddig teljesen pozitív tapasztalataim vannak a karival.
-
dunc
nagyúr
-
DojecSTAR
csendes tag
válasz balintka #1309 üzenetére
Igen. Nem volt a GPU-n lesarkazásvédő és én egy Zalman VF700Cu-t szereltem fell . Ez nem is volt baj használtam így pár napig , de nekiáltam komolyaban vmodolni a karit és minden modositásnál ki-be a foglalatba és ekkor egyszer rosszul fogtam meg . Recsent egyet a mag és visszlát!!! .
-
VR6-Fan
veterán
válasz balintka #2636 üzenetére
kezem+lábamon nem tudonám megszámolni hány olyan inno cooler van a közelemben, mint ami a te kártyádon van. és egyik se szól..
de már írtam hogy valoszínüleg egy tekercs zörög(pontosabban rezeg..) amit ha meg kensz nagyon vékonyan szintelen köröm lakkal vagy valami szintelen lakkal elkussol.. ennyi, nekem a csodás asus lapom is zizeget még is megy...
és gondolom a probléma csak terhelés alatt jelentkezik?
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
HunBeowulf
csendes tag
válasz balintka #2636 üzenetére
Estét! Egy rövid komment... magamon kívül 4 embert ismerek akinek Innoja van, és egyik se panaszkodik a hangra, sőt a teljesítménnyel is meg vannak elégedve... olcsó, de az árával egyenlő minőséget ad, de mégis jó (bocs h kusza lett, de hulla vagyok...)
Oel ngati kameie - I see you
-
Eagle16
addikt
válasz balintka #5266 üzenetére
Nekem megérte. Ez már a 2. Inno kártyám, amin ez a Vf-700AlCU megy, eladáskor meg 3,5k-t simán hozzáadsz a vga árához, és egyben is tudod adni, ha esetleg olyan karira váltasz amire már nem megy fel a Vf-700. Szóval akár több kártyát is kiszolgálhat ez a venti, ezért igenis megéri, tuninghoz meg végképp, mert nekem azért nem mindegy hogy 70 fok a vga játékok alatt, vagy 60. Ja, és ennek nem hallod a hangját 5V-on, míg az Inno hűtése egy halk házból azért rendesen kihallatszik terhelés alatt.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Rick4
félisten
válasz balintka #7031 üzenetére
naszóval, teszteltem:
a 93.71essel 7600GST: 622/840(1680): 3315
a 169.21essel 7600GST 620/820(1640): 3383
nem emlékeztem pontisan, milyen órajelekkel mértem, de picivel lassabban is többet dobott, így végülis van érdemi változás..3% többlet, plusz mondjuk azonos órajelekkel lenne 3.5-4%....49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Automata kávégépek
- Háztartási gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Androidos tablet topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- BestBuy topik
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest