Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrezox
tag
FPS limit Figyelj 2 éve CoD2-zök, azelött 2-3 évig CoD1-eztem.. FPS limit 250, mert új PAM nem enged annál többet. Most bekapcsoltam a játékban a multiGpu-t és már kezd alakulni a dolog. 1024x768 100Hz és átlag 220-250FPS, de a kártya szerintem többre is képes lenne nem?
-
Armando_19
őstag
De amúgy tényleg semmit nem ér mark. Néztem én is, hogy 3dmark 03-ban haverom 7600GT-je is elverte az én 8600GTmet porrá húzva. Aztán jött egy kis game teszt.. Khm. Need for speed most wantedben pislogott. Neki nem futott olyan szépen full highon mint nekem. Source egyenesen botrányosan ment neki 1024 minden maxon beállítással.
Itt mostmár tényleg csak az ingame tesztekre lehet alapozni. Viszont már egyáltalán nem érzem azt, hogy a 6800GS-emről hülyeség volt erre váltani! -
ML320
senior tag
3D markok ennél a kariknál nem mérték adoak
De legalább egy viszonyítási alapot képeznek. A Stalkernél nem éreztem se lassulást, se gyorsulást. A fekete özvegyben meg nem ismerem a fps mérés kódját
GTS helyet 30k(bolti)...
Melyik GTS? 30k-ért??
Armando_19: 05 vagy 06-ban milyen az eltérés?
[Szerkesztve]Ember tervez, Isten perverz...
-
Eagle16
addikt
Valóban, 2005-ös markban eszméletlen kevés pontot kapok, viszont ha megnézem a 2006 sm 2.0 és sm3.0/HDR eredményeket, ugyanannyit kapok szinte(sőt HDR-ben többet is), mint a listában egyel felettem levő fórumtag, akinek X2 4600+ procija van!([link] Tehát nem a proci ennyire gyenge hozzá....emlékeztek még elit_hun Logout-os 7900GS tesztjére? ([link])
Idézek belőle egy rövid mondatot: ''A 3Dmark 05 nevetségesen alacsony pontszámot adott valamiért (580/1560-on 6999 pont!)De olyan 8000 pont körül szoktat elérni alapon.'' (neki is egy 3.2es Intel Pentium-ja van)
Hmm...nekem alapon minden, úgy ad 6990 pontot.Másnak egy 3200+-os Venice-vel alapon dob 8000 fölött...de nem is ez az érdekes, hanem az, hogy csak az első három tesztben kapok rosszabb FPS értékeket, a léghajós tesztben én is 42 FPS körül kapok, mint bárki más, athlon64-el.Na ha ezt a rejtélyt megoldja valaki, akkor nagyon hálás leszek neki.
De mondjuk az is lehet hogy a 3d mark 2005-öt írták meg ennyire ''jól'' a Future Marknál...
No valakinek lenne ötlete miért van ez nálam?Mert eléggé idegesít, hogy én vagyok a lista legalján
[Szerkesztve]₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
1.3-as verzió, vagyis a legújabb, a windows SP2-es, és úgy 1 hónapja tettem fel, tehát nem is régi.In game-ben nemtudok mihez viszonyítani hogy lassú-nem lassú, esetleg lost planet benchmark-hoz, mert azt lemértem, de úgy látom senki más nem nézte meg...úgyhogy így nemtudom hogy jók e az eredmények vagy sem ( snow 30 cave 24 -minden default, csak 1024x768)
Szerintem valami bug lesz, ami csak pentium procikon jön elő, mert a 3. tesztre korrekt FPS értékeket ad ki, csak az első 2 a nagyon kevés.
2005-ös tuning eredmény is érdekes: [link]
Fölöttem Foglalt név, egy 8500GT karival, és ha megnézzük mindkettőnknél 3. teszt eredményeit, abból látszik hogy valami nincs rendben...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Sigismund
tag
A Zalman jó lenne, de nem jövök ki olcsóbban és most ez volna a célom, hogy ha kevéssel is, de csökkentsem a gép vásárlásáért kiadott pénzt, de [link] ez megtenné helyette? (Hűtő ügyben absolute tudatlan vagyok)
szerk.: ha új hűtőt veszek rá milyen pasztát használjak? (lehet hülye kérdés, de most először raknék rá új hűtőt bármire is)
[Szerkesztve] -
Speed®
HARDVERAPRÓD
Elolvastad a linken lévő dolgokat? A srác 80Wra méretezett Peltier eleme nem bírta rendesen lehűteni a VModos 86GTt, ergó a kártya több mint 80Wot zabált
Ilyen magas tranzisztorszám mellett ez nem csoda szvsz. A C2Dk is addig fogyasztanak fűtenek kevésbé, míg nem kapnak +feszt a tuninghoz.. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
Mittommén, kérdezd a szakit, én nem figyeltem annyira erre
Egyébként most nézem, a grafikonjain Fahrenheitben vannak a hőmérsékletek és panaszkodik ~20'Cos GPU mellett hogy nem elég hatékony a 80as Peltier, valszeg többet fogyaszt a kari..az idiótája..hűtse vízzel a melegoldalt vagy méretezze nagyobbra ha hűsebbet szeretne (még? minek?).
Eagle16 Jól tudod, 222milla@0.13um. 450Mhzre tolva a VF700Cu nem bír vele 70fok alatt (@7V). Cserébe tisztességesen hasít, bratyó 2.6os X2jével 2G memóval a DIRT 1024ben highon játszható (~25-30FPS)
[Szerkesztve] -
kroky3
tag
Tulajdonképpen 2-3 komolyabb játék ára egy videokártya, vagy egy proci. Ha nem használ belőlük túl sokat el ez sem drágább játék.
valentinho:Úgyis olyan kiforrott és szuper volt a dx 10 , hogy már épp ideje váltani.(röhej még 1 normális játék sem jelent meg, ha így kapkodnak mi várható)
[Szerkesztve] -
kroky3
tag
Nagyon tökéletesen írod le a jelenséget. (régebbi tv-nél is csinált ilyet néha a sorkimenő)
Egyébként meg lehet szüntetni egyszerűen. Valamilyen gyorsan és keményre száradó szintelen lakkal be kell kenni,úgy hogy másra lehetőleg ne kerüljön. s csak akkor szabad használni ha már megszáradt.Hogy más is értse miről van szó. Pl a 822 hsz képén a jobb felső sarokban, vagy az alatta levő képen jobb oldalon a hűtés széle alatt az a réz színű karika pl egy ílyen tekercs.(nagyon ritkán egyéb alkatrész is okozhatja, de ez a legvalószínűbb. Működésbeli hibát soha nem okoz.
[Szerkesztve] -
mandras81
senior tag
Ha nincsenek rajta a sünik, pl. tegnap nyomattam Fear-t (sajna 3D Mark-ot még nem), akkor semmi baja nincs. Se ciripelés, se fagyás, se hangyásodás a képen. Amikor fent voltak, akkor 10 perc után beindult a balhé, és a vészjósló ciripelés. Nem érhetett hozzá semmihez, mert éppen jó volt a memóriára a kis szőrös, meg figyeltem is rá, hogy ne történjen ilyesmi.
-
Csiborbogár
őstag
Nekem semmi bajom az INNO-val. Bár nekem semmilyen személyes tapasztalatom nincsen vele. Nem hiszem, hogy refnyák, és refhűtés között, akár az ASUS-on jobb paszta volna... csak szvsz.
Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
ktommy91
addikt
Akik sz@rnak a gyári hűtésre,annak igazuk van. Ref. nyák:a legtöbb embert nem izgatja a v.mod. Azok kifogták. Én is próbáltam újrapasztázni,de még az alkohol(házi pálesz) sem hozta le azt a rózseszn ragacsot. Én is magasról sz@rnék a hőfokra,hogyha nem akarnám tuningolni.
Nincs kerítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Autós topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest