Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz nagyatt #1208 üzenetére
a te karid nagyon jó a 8600gt kategóriában, a sok gyártó közül is tuti dobogós!
két havernak is ilyen van, nagyon elégedettek vele...
az én asus-om esetében is csak azért magas az alap hőmérséklet (50), mert vista ultimate esetében írtam! xp alatt néhány fokkal hűvösebb az alap, de csúcson már szinte nincs is eltérés. igaz én nem vagyok játékos, de egy - két tesztprogi azért megnézte, hogy mit bír a konfigom, és hát a kari is nagyító alá került...
van több típus (gainward, asus, gigabyte, msi, leadtek...a teljesség igénye nélkül), amiből nyugodtan lehet 8600gt-t venni, de aki csak teheti, az kerülje az inno-t. sajnos nem poénból olcsóbb és akciós mindenütt...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Eagle16
addikt
válasz nagyatt #1221 üzenetére
Jaj ez a duma...nincs bajom az inno-val, de nem veszek, mert átgondolatlan a tervezés, meg gyengébb minőségűek az alkatrészek, Nem mondtad ám volna ki hogy ugyanazt nyújtja, mint egy márkásabb kártya...közel ugyanazt, majdnem annyit...persze.... a legtöbb 8600GT tulaj nem fogja szerintem 2 évig megtartani a kártyáját, mivel 2 év múlva már low-on is éppen csak elég lesz a játékokhoz..
A Vista-nak nem az számít, hogy mekkora a kártya számítási teljesítménye, meg tudja e, ezt, meg azt a shader modellt, vertex modell-t, stb. A lényeg, hogy DX9-es legyen, és engedi az össze csicsát, hidd el.
kali : XP-t használok, de látom megint előjött a ''minnél több pont annál jobb'' dolog.
Kit érdekel hogy alulpontoz egy 7300GT-t? Attól lassabb lesz? Csúnyább? Nem. De ha megint csak a hülye pontok számítanak, akkor jó...
[Szerkesztve]₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
bossvico
senior tag
válasz nagyatt #2021 üzenetére
Tegnap énis elkezdtem tuningolni, de csak GTS órajelig emeltem kezdésnek(675/2000)
simán vitte.Ezek 1,0ns-os ramok, szerintem 2200 is menne nekik.A GPU is elmegy szerintem annyit mint a tiéd, de maj meglátjuk 7végén.R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Gaming notebook topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs