Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
szépen indistd el meg egy everestet hogy lásd hogy mi milyen meleg és kezdjél netezni kb 7 perc múlva fogja elérni a végét.
vagy másik véglet az hogy léptet fől fele és egyszer csak elkezd lefele léptetni akkor a legmagasabb órajelet beállítod kézzel majd nézel egy 05-ös 3D markot ha nem jó 5MHz-t vissza veszel, és külön teszteld a ramot és a GPU-t
(ramnál fontosabbak a pöttyök, de 100 DB ott se gáz, akkor van túlhúzva ha játok alatt zöld ''köd''/kék kockák látszanak.)"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz Armando_19 #336 üzenetére
attól ez a teljesítmény is szép
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz Armando_19 #338 üzenetére
egy fényképet mutas a nyákodról(az is jó ha linkelsz egy úgyan olyat) eleje/hátulja
grafitos lesz szerintem..
okok
[Szerkesztve]"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
3D markok ennél a kariknál nem mérték adoak
7300GT(GDDR3) már meg éri 8600GT-re váltani
GTS helyet 30k(bolti) ért inkább egy húzot 7900GS, mert úgy is jön az új széria...addig meg azért bőven elég
[Szerkesztve]"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
itt már nem úgyan az a szitu van markokkal kapcsolatban mint anno az X1600 sorozttal
persze itt alapjaibna nem egy szar kártyáról beszélünk..
7900GS-re értem a 30k méghozzá emelet órajelüre([link])
sokkal jobban meg éri mint egy GTS és időt állobb is DX9-es teljesítményt nézve
(GTS ár:[link] mondjuk ez pont irreális, mert 40-42k körül mozog a GTS ára..)
Armando_19:köszönöm nono azért nem biztos hogy egy 750/1850-en járatot 7600-ost nagyon megtudna fogni egy 8600GT ill úgyan az állna fent mint a G84-es szériával...
ja és egy C2D-vel egy 7600-os csinál 5k pontot 06-ban 05-ben meg igen közelít a 10k-hoz
-
VR6-Fan
veterán
de a GTS van pariban inkább (néhol jobb is) 7900GS-el ez tény....
de amég a GS-ben van tartalék(nem tuning) addig a GTS már nagyon csúcsra van járatva és drága...
Silenzio:nem tudod hogy mire képes egy 7600GST"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz MadBlade #384 üzenetére
Szia
csinálnál egy teljesen alap tesztet(minden alapon) a markon se állítasz semmit.
ill egyenlőre lövésem sincs...
de eagle16 kollégánál is hasonló a helyzet és nem magával a vassal lesz mert neki kb annyival van kevesebb pontja mint amennyivle gyengébb a procija...
lehet hogy driver..
in game alatt nem kevés a kártya teljesítménye
-
VR6-Fan
veterán
elit-nél azért mert túlhúzta a vasat...
lehet valami nem tetszik a kártyádban neki..(de mondjuk azt írtad hogy FPS is kevés...)
probáltad patchelni? esetleg egy szűz winen probáld meg...
de ha alapon is kevesebb pontot ad akkor valami spftveres bug lesz, in gamébe nem lassú?"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
-
VR6-Fan
veterán
válasz Sigismund #531 üzenetére
innon hütést cserélsz és kimegy a világból..(persze a giga is ha nem passziv )
az inno viszonylag jól húzható de a giga se rossz (tudom sokat segítetem)
itt szerintme az ár és a szimpátia dönt ill az innora kell hütés a gigára meg min egy 8 cm-s venit ha csak nincs orkán a házadban."Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz Sigismund #537 üzenetére
Artic cooling NV silencer6(halk, házból kifele fúj olcsó)/zalman VF700/900-asok jók hütik az egész nyákot kicsit drágábbak 12V nekem picit zajosak(de engem lehet wájt fülünek nevezni , elvielg kapsz hozzá fordulat szám szabályzot) )
-
VR6-Fan
veterán
-
VR6-Fan
veterán
válasz Sigismund #541 üzenetére
őt:[link]nyugotabban ajánlom
amúgy nézelödj kőrbe(pl mistrál web lapján voltak zalman akciok hát ha kifogsz olcson egyet)
vagy itt a PH! aproján
pasztának én meg valami ezüstöt ajánlok(csak nagoyn pontosna kell felkenni és keveset)
de esküsznek még a zalmi ecsetelősre is...
-
VR6-Fan
veterán
válasz Sigismund #543 üzenetére
annyira nem szoktam mostanság ilyen kiegészítőket venni(betáraztam )
a régi pasztát aceton mentes köröm lakk lemosóval(és egy vatta pamacs segítségével töröld le), fém tisztára lehetőleg úgy hogy zsír nyom se legyen majd a cpu/GPU/bármilyen chipet lehelet vékonyan(épp hogy ne látszodjon ki) aztán tedd fel rá hűtőt(azt nem kell kenni) ha tudod picit forgasd meg, jobra, balra, hogy a légbuborékok kiszoruljanak alóla aztán rögzisd a hütést majd lehet össze rakni a gépet
ill arra figyelj hogy a nyers chipeket ne sarkazd le, mert akkor rössz esetben kuka a HW-nak!
szivesen!
-
VR6-Fan
veterán
válasz valentinho #647 üzenetére
Macka már igne régota növendékem
még a 7300GT-ék óta"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz valentinho #672 üzenetére
az hogy ati adja a sárga pöttyöket nem gond arra figyelj hogy Carbon 05 márk porxyconba ne legyen kék 4zetek mert akkor vna túlhúzva atit enged rá amég megy
Macka:u.a. mint 6600GT/7300GT/7600GT"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz valentinho #754 üzenetére
azért nem túl sok ember fogja jövőre úgy üzni mint Achi
majd talán én"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
ezen mit fejtszek ki bővebben
max annyit hogy semmi baja nincs a kártyának és nem is lesz(vagy csak nagyon hosszú távon..)
Réz szálak egymáshoz ütödnek olyan frekvenciával hogy az emberi fül(agy) ezt ''zizegésnek fogja fel, Azért tudnak egymáshoz ütödni a szálak mert a lakk nem fogta meg őket, így amikor áram halad át rajtuk felveszik annak a frekvenciáját."Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz mandras81 #866 üzenetére
hüm azért emelkedik a szörös kocka alatt a hő mert az egy kártya tesztelő.
és pl ha leveszed a sűniket akkor teljesen alapn játékok vagy bármi féle 3D-s terhelés alatt nem csinálja (lehet valami ellenáláshoz hozzá ér a valamelyik sűni!!?)
rumkola:"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz ktommy91 #893 üzenetére
és mi van azokkal akik sz@rnak a gyári hütésre??
és mi van azokkal akiknek ref nyákú kártya kell?
és mi van azokkal akiknek 70-80 tőbb évig hibátlanul megy a kártyájuk?
és mi vna azokkal akiknek egy újrapasztázás után max 60 fokos a gyári hütővel a tuninggal(alapfeszen) a kártyájuk?
mi van a tuningosokkal??
várom a válaszokat
u.i.:és mi előtt megrözöt inno fanatikusnak nyilvánitasz, hidd el kicsit nagyobb a rálátásom..."Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz Csiborbogár #899 üzenetére
asus nem arról híres a közép katban hogy ref nyákot követ és a húzhatoságán is megoszlanak a vélemények
-
VR6-Fan
veterán
válasz mandras81 #917 üzenetére
na bumm ad el gyorsan és vegyél egy jó kis inno-t
amúgy nem az inno a legolcsobb
én meg szét feszeltem az inno karikat nem 1-et nem 2-t de húzamosabb(lassan 1 év...) Vmod alatt is hibátlanul megy.
és az 5k-ból meg vehetél volna valami csili-vili hütést rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Gitáros topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Projektor topic
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest