Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Hi ez milyen 30 -cé? MSI nVidia GF 8600GT 256MB DDR3 T2D256E
Csak mert kb 5 félét láttam 8600 GT-ből az msi honlapján.
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
válasz Csiborbogár #1252 üzenetére
Hol ? ,nekem Pécsi bolt kell vagy ingyenes házhozszállitás,a GE Pécsen még 37 K nekem is az a szimpi azt gusztálgattam,vagy az msi T2D256E -OC az is gyárilag tunning de nem tudom hol kapható.
-
dunc
nagyúr
válasz Eagle16 #1255 üzenetére
Lehet már nem gázos de én bizalmatlan vagy ,és maradok is én úgy vagyok vele,hogy 2-3 K nem dönt ha azon múlik akkor már rég rossz és inkáb nem veszek semmit,nálam a max a 32 K de még el kell adnom a Gainward 7600 GT-m,milyen egyébként a 8600 GT Gainwardba?
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
válasz Csiborbogár #1256 üzenetére
Láttam annyi van,hogy meg lehet szédülni ,és az emberbe mindig az van,hogy biztos a legszar@bb@t árulják....
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
válasz Armando_19 #1273 üzenetére
A Microsoftól minden kitelik.
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
Üdv a gigabyte milyen 8600 GT--be?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok fel vagyok dobva, levitték Pécsen a GE árat elfogadható összegre tehát kedden megveszem.....Remélem nem lövök bakot és jobban teljesit mint a 7600 GT .és régebbi játékokba (fear) legalább úgyanúgy!
-
dunc
nagyúr
Úgye a Galaxy GE 1.0 ns karin van tápcsati? És míre valók a jumpereok?
-
dunc
nagyúr
válasz horvathkrisz #3255 üzenetére
Szerintem is megbeszélés a hasznos,de általában hatalmas gyökerek a boltosok!!!
Szerintem kurja szét!!! Én a Mikrot ajánlom.... -
dunc
nagyúr
válasz horvathkrisz #3255 üzenetére
Ja ja nekem most van hardvercserém csak rá kell fizetnek 3ezret....adhatom a számlaszámom.....
Ha valakinek van néhány ezres ráfizetése szóljon krisznek!!!! -
-
dunc
nagyúr
MSI 8600 GT-m van melyik hütö megy rá,pl az AC sillencerekből?
-
dunc
nagyúr
Ez rámegy a 8600 GT MSI OC-re? AC SIL 6 2
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Sziasztok msi 8600 GT OC,primecoller hütő került rá és csak 3500 ft volt....instaláció egyxerű és a régi 58 fok helyett 48 fok + a max 60-62 fok a golyós tesztnél tehát ajánlóm minden 8600 GT ref. nyákos karihoz mert halk ,olcsó,és jól hüt + a mem. hütő sünik is szépen elférnek!
-
dunc
nagyúr
Hello csak azért mertem belinkelni mert K. jó áron adom.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz Aaron Silver #5778 üzenetére
Hello elöször futasd le a mentest progit dos modba, akkor tisztába leszel a memoriákkal kapcsolatba,és az alaplai memoria foglalatokkal.
[link] írd ki cd-re és bootoltasd be.[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz Aaron Silver #5782 üzenetére
Akkor egyértelmü hibás a memoriád,vagy az alaplapi memoria foglalatod,most kezd egyesével tesztelni a ramokat,külömbörő memoria foglalatba! Lehet,hogy az alaplap lesz,nem lehet orvosolni ram csere,vagy alaplap csere,tapasztalatom szerint a bios frissitgetés nem segit,viszont egy probát megér!
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz Aaron Silver #5795 üzenetére
Hello elöször teszt kölcsön ram,ha akkor is hibázik vidd ramjaid haverhoz,hogy ott jó-e?
Valszeg alaplap memoria foglalat lesz. De elöbb dobd fel a legújabb biost a deszkádhoz.Úgye minden alapon van,nincs huzva a vas? -
dunc
nagyúr
válasz Aaron Silver #5798 üzenetére
Szerintem nem bios. Vidd át haverhoz a ramokat,és hozz tesztre ramot.Személyesen is szívesen segitenék de nem vagyok BP. Budapestiek tud valaki segiteni A. Silver kollégának?
-
dunc
nagyúr
válasz Aaron Silver #5805 üzenetére
Igen és a pas -nál kiírni ,hogy 1 ,errors 0.Vidd be a szervizbe és közöld,hogy az összes memoria foglalatba hibázik a ram,ne engedj a 21-ből,ez lap csere lesz,csak sajna évvége miatt jövöre huzzák,tehát én azt csinálnám beadnám garba, vennék rögtön egy lapot és megbeszélném,hogy amikor visszajön a lap másra levásárolhassam az árat.
-
dunc
nagyúr
válasz Loituma69 #5819 üzenetére
Szerintem rosszul látod a dolgokat,eddig minden játék megy vele faszául a crysis is.És ha valaki pl cod, vagy fear combat fan akkor még sokáig ki fogja szolgálni a a kari. Én mondjuk nem tartotam meg 8 hónapig ,mert ma adom el tehát volt vagy 2 hónap
Monjuk a nagyképü dumádtól felfordul a gyomrom,miért is nézel te le valakit?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- További aktív témák...
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest