- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz
luciferc
üzenetére
Ha partit rendezel és ahhoz kell a kanapé, rendeld meg úgy, hogy ráíratod, hogy 2 hét, ha utána érkezik, nem veszed át. Akkor semmi gond, elállsz és kész. Akkor sincs semmi gond, ha póthatáridőt szabsz, mondjuk azt mondod, hogy oké, még egy hetet várok, de aztán vége, akkor is oké a dolog, elállhatsz gond nélkül.
De ha csak annyi van, hogy 2 hét, akkor marad az érdekmúlás bizonyítása. Még mindig nem érzem, hogy gond lenne ezzel, hiszen azért rendelted meg, hogy használd...
A jótállásnál-szavatosságnál is abba az irányba hat a dolog, hogy teljesüljön a szerződés, ha egy mód van rá, ezért elsődleges a javítás, csere, és ezért utolsó megoldás az elállás. Ebben az esetben ugyanígy, elsődleges, hogy ha belementem egy szerződésbe, akkor azt komolyan is gondoltam és igenis teljesüljön, ő adja ide a kanapét én meg fizessem ki az árát.
Nehéz ezt elmagyarázni, nem vagyok egyetemi oktató, meg olyan oktató alkat, ezért nem tudom annyira jól megértetni, mi is a lényege, mint ahogy velem megértették annak idején.
Tudod, ez olyan, hogy tudom, milyen a jó bor, de hogy miért lesz pont ilyen, és mitől ilyen, azt már nem tudom megmondani, csak úgy nagyjából, mert nem gondolkodom rajta, amikor iszom a bort... Amikor alkalmazza ezeket az ember a gyakorlatban, akkor sem lehet azon filózni, hogy ejj ez így nincs jól, mert az a szabály, aszerint kell eljárni, egyszerűen nincs idő ezen merengeni. Itt viszont igen. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudod, ez olyan, hogy tudom, milyen a jó bor, de hogy miért lesz pont ilyen, és mitől ilyen, azt már nem tudom megmondani, csak úgy nagyjából, mert nem gondolkodom rajta, amikor iszom a bort... Amikor alkalmazza ezeket az ember a gyakorlatban, akkor sem lehet azon filózni, hogy ejj ez így nincs jól, mert az a szabály, aszerint kell eljárni, egyszerűen nincs idő ezen merengeni. Itt viszont igen. 
Superhun