Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Bedepi
tag
Ha végigolvastad amit leírt, neki nem volt lényeg az ultra kategória.
 Nem mindenki olyan maximalista játékok terén, mint a topiklakók vasmagos csoportja 
 Nekem is bántja a szemem, ha nem ultrán fut, de nem mindenkit zavar ez. Az általa megadott összegből nyilván lehet jobb használtat kapni, csak az mindig lutri, hogy ki és hogyan használja. Nem mindenki ad arra, hogy 2 havonta kifújja, vagy ki tudja mit hogyan kókányolt rajta. Ha van ismeretség, az más. Ha nincs, nem biztos hogy szaladnék a használtért, ha nem ismerem az eladót. Az sem mérvadó, ha van rá gari, mert ha beletúrtak, és utána nálad megy tönkre a túrkáló hibája végett, akkor bizony a garit is bukod. Sok házi kókányt láttam már én. Nem mindenki veszi a fáradságot, hogy meglátogassa Killhates-t. 
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - Kuponkunyeráló
 - Autós topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Goddess of Victory:Nikke
 - LEGO klub
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Arc Raiders
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - További aktív témák...

- ÉRINTŐSDell,14"FullHd IPS,core i5 8350(8x3,6Ghz),8-32GB DDR4 RAM,Magyar vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,
 - Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
 - Macbook Air 13" M2 - 2025 vásárlás, 16/256GB, 7 ciklus - Apple garancia, új (104)
 - TUF A15 FA507XI 15.6" QHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar

- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
 - Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
 - ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
 - EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nem mindenki olyan maximalista játékok terén, mint a topiklakók vasmagos csoportja 
 Nekem is bántja a szemem, ha nem ultrán fut, de nem mindenkit zavar ez. Az általa megadott összegből nyilván lehet jobb használtat kapni, csak az mindig lutri, hogy ki és hogyan használja. Nem mindenki ad arra, hogy 2 havonta kifújja, vagy ki tudja mit hogyan kókányolt rajta. Ha van ismeretség, az más. Ha nincs, nem biztos hogy szaladnék a használtért, ha nem ismerem az eladót. Az sem mérvadó, ha van rá gari, mert ha beletúrtak, és utána nálad megy tönkre a túrkáló hibája végett, akkor bizony a garit is bukod. Sok házi kókányt láttam már én. Nem mindenki veszi a fáradságot, hogy meglátogassa Killhates-t.
 Muerte